0 oy
225 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,655 puan) tarafından
Kızlar 4 günlük bebeğim emzirmeye çalışıyorum uyanmıyor 4 5 saatte bir emiyor hep uyanık olunca hep emiyo ama uyuyunca ne yapsam etsem uyanmıyor az Bi sarılığı var doktor 2 saatte bir emzir dedi ama uyanmıyor ne yapacağım ben normal mi bu durum 

14 Cevaplar

+1 oy
(689 puan) tarafından
Burnunu poposunu sık kalkar sarılığı var mutlaka kaldırmalısın 2 saate bi
-Reklam-
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Ayak topuğun hafifçe cimcikle burnunu sık ayağının altını gıdıkla mutlaka uyandır sarılık ilerler yoksa canım
0 oy
tarafından
Bebeğin uyuması gayet normal ama sen onu emzirmezsen sarılığı daha fazla ilerler. Uyandır ayaklarıyla falan oyna kucağına al bir şekil de uyandır ve sık sık emzir yoksa sütten de kesilir 
0 oy
(313 puan) tarafından
Normal değil saat başı emmesi lazım. Benim bebeğim de aynıydı uykuluyken biberonla vermiştim. Uyanınca emzirmiştim. Ama zamanla emmeyi bıraktı. Ne yaparsam yapayım uyanmamıştı mecbur kalmıştım.
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Topuğunu sık üzerini çikar altını degistir uyandır kuzum sariligi cok yukselirse hastaneye yatirirlar 
0 oy
tarafından
Bir şekilde uyandircaksin canım 2 saatte bir hatta 1 buçuk saatte bir emzirceksin sarılığı varsa
0 oy
(1,699 puan) tarafından
Sarılışı varsa uyandir mutlaka ,kıyafetlerini soy tamamen uyanır belki 
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Canm bende uyandıramiodum bezini açınca uyanır di
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Canim uyanmiyorsa uyandirman lazım  altını  ac bebekler alt acmaya tepki verir ve uyanır  eger yine uyanmazsa topuklariyla oyna hafif sık  uyanir
0 oy
(319 puan) tarafından
hayır normal değil  3 saatte bir emzirmeniz gerekir bebek kilodan düşer
0 oy
tarafından
Uyandur aşkm ayaklarıyla oyna uyanır 2 saatre bir emzirmen lazm sarılığı olabilir 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Canım o yabruyu bıraksan gun boyu uyur ve sonu hastanede bıter sarılıktan acamıyo gozunu yenıdogan anne sutuyle yada mama ile 2 saate bır beslenır ortalama 20 gün kadar hayırlı olsun bebegın mutlaka uyandır bi sekılde topugunu sık burnunu sıkmayı tavsiye etmem ama uyandır altını felan ac uyansın 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Uyandiracaksin yoksa sekeri düşer ayak topuğu ile oyna cok uyanir
0 oy
tarafından
en geç 2 saatte bir emzirmen lazım canım sarılığı artar yoksa ayaklarını poposunu gıdıkla kucağına al kulağıyla falan oyna uyandır 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 425 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 93 göst.
14 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu