8 aylık evliyiz. Kocam iş gereği 5 gündür dış görevde. 7 haftalık hamileyim ve hassasım. Bana hiçbir zaman seni seviyorum seni özledim demez. Duygu yok ruhsuz biri. Birkaç kez alkollüyken mesajlaşarak aldatma teşebbüsleri oldu ve affettim. Güler yüzlü neşeli olursam iyi davranır gülüm bebeğim der aksi halde durgun musun suratın düştü yine deyip suçlar. Sevişmeden önce bile yattığı yerde öpmeye başlar ve hep yatak odasında. Enerjisi yok sanki ben aktifim gibi hissediyorum artık. Onun dışında öpme dokunma zaten yok gün içinde. 6-7 kez önümde kızdığında kendini tokatladı bıçağı boynuna dayadı yeri geldi duvarları yumrukladı hatta koltuğa bıçak sapladı. Beni kırmamak ve zarar vermemek içinmiş. Son zamanlarda da her tartışmada bitsin yeter inceldiği yerden kopsun bu saatten sonra demeye başladı. Bugün son gün yarın dönecek diye iş arkadaşları ile mangal keyfi yaptılar 300 lira çekmiş bankadan maaşı da yattı ben de kızgınlığı dile getirdim sakince bebeğime daha birşey alamadım diye o da lanlı küfürlü konuşmaya başladı sonunda boşanmaktan bahsetti. Sen kimsin de bana hesap soruyorsun dedi. Akşam pişman olmuş aradı ben de birkaç saat yazmadım 30 kez aradı sonunda görüntülü konuşma açtım 13 kutu bira içmiş ağlıyordu. Ama kararım kesin boşanıyorum yarın gelirse de yüzüğü koyacağım masaya.
1,486,290 soru
24,299,131 cevap
343,949 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın