0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizlar sezeryan dikiste estetik dikis veya normal dikis arasindaki fark ne aci aynimi

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Estetikte kendisi eriyo diye biliyorum normalde aldirmaya gidiyosun 
-Reklam-
0 oy
(1,084 puan) tarafından
ben normal dikiş oldu kuzu ama esteti dikiş de çoğu tanıdığım daha fazla ağrı sancı çekti ama bunyeyle alakalı bir durum bence ben eve gelmeden doğum yaptığım günün ertesi günü kalktım valizimi toparladim hastahanede yatağımı düzelttim eve geldik bı baş ağrısı beni mahvetti o da normalmiş
(56 puan) tarafından
Dikişler alinirken aciyormu
(3,308 puan) tarafından
Tam ben sorucaktim dikişler alınırken acidimi
(1,084 puan) tarafından
hissetmiyorsun ki kuzum orayı ben o kadar korktum inan ki en fazla 5 saniyede kadın aldı dikislerimi zaten sadece başıyla sonuna dikiş atılıyor orda da iki ucuna jilet vurup çekti bitti hemen kalkabilirsiniz deyince bu kadar mı dedim evet bu kadar dedi kalktım
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Benimki estetik oldu 8 ay oldu doğum yapalı kızarıklığı da geçmek üzere normal dikiş te kenarlarda ip oluyo gidip aldiriyosn onu
0 oy
tarafından
Ben bilmiyorum ama anladığım kadarıyla benim ki estetik olmuş. Dikiş fln aldırmadım çünkü eriyip gitti 

O değilde bu gece hep sezaryen ile ilgili soru var

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 306 göst.
5 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviyesil (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 224 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
29 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 151 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,796 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,595 soru

24,633,337 cevap

365,256 kullanıcı

...