0 oy
1,256 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (588 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ojbjlvulnojohuvupvjvjvugchlcvj bipguguighf bu

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Van yazma ablamlar baskakle de çok sıkıntı çekti Erzurum da rahat edersiniz 
tarafından
Evet öyle
tarafından
Merkez çıkacağını bilsek direk yazardik valla
tarafından
Merkez çok güzel işte ilçeler iyi deyil pek  sadece edremit ve erciş güzel.  Ya eskisi gibi değil hersey
tarafından
Hayırlısı diyorum canım valla her yerin iyisi kötüsü var
tarafından
Aynen öyle canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Erzurum on numara rahat edersiniz 
(588 puan) tarafından
Öyle duydum bende ama 6sene görev
tarafından
Uzun bir süre gelebilir ama rahatlık olarak güzel zaten öyle bir şehirdir ki alıştın mi gitmek zor geliyor sonradan üniversite arkadaslarim çok özlüyor şuan
(588 puan) tarafından
Çocuk var ya cnm ben batıda okusun istyrm ozmana okul çağı gelmiş oluyor
tarafından
Yani sonuçta 6 yıl doğu görevi var bu diğer şehirler içinde aynı olacak eğitim olarakta güzel okulları var zaten büyükşehir belediyesi var gelişmiş bir il hakkinizdan hayırlısı inşallah
(588 puan) tarafından
Kısmet cnm ne desek boş inşallah hayırlısı olur
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Ay bizde gitcez ya yazdık tayin bakalım neresi çıkacak hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
(588 puan) tarafından
Amin cnm hayirlisi Rabbim güzel insanlar ile karşılaştırsın inşallah
0 oy
(94 puan) tarafından
Van merkez çok iyi malatya elazığ batman buralar rahat canım
(1,326 puan) tarafından
Merkezde genelde kiralık ev bulmak sıkıntılı oluyor çoğunluk satılık ama lojman var genelde çıkıyor
(1,776 puan) tarafından
Hmm en iyisi, özel pek iyi değil yine en iyisi devlet gece geldim dün tomografi falan çektiler ama sonuçları almadım almak için geleceğim bakalım
(1,326 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
(1,776 puan) tarafından
Sağol kuzum
(588 puan) tarafından
Hayırlısı cnm inşallah Bakalm nereye cikarsa artik
0 oy
tarafından

Ahhh ahhh ağlayasın geldı bıze çıkmadı şark :( bu sene de gondermedıler bızı :( 4. Senemız 5. Sene de çıkar mı bılmem ama bız 

Van 

Dıyarbakır 

Şanlıurfa 

Erzurum seklınde yapacaktık hoş Van ıle dıyarbakır sagolsunlar gıdıp de donmedıklerı ıcın polısler zor cıkıyor 

(588 puan) tarafından
Smyra01 Adanalı msn cnm kaydediyorum seni
(1,776 puan) tarafından
Adanalıyım evet canım
(588 puan) tarafından
Eşimde Kozanlı:)
(1,776 puan) tarafından
Hahaha bende köy olarak imamoğlu, eşinde hemşeri, adana kozan :D eşimde Adana'da ailesi kaynanamlar, ama Elazığlı benim eşim
(588 puan) tarafından
Eşimin ailesi de orda kozanda :) bnde Nevşehirrliym
0 oy
tarafından
Şanlıurfa güzel rahat da edersiniz
(588 puan) tarafından
Her bölgesi güzel mi merkez ilçe yani
tarafından
İlçelere çok gitmedim ama merkezi çok rahat cnm halınızda hayırlısı
(588 puan) tarafından
Amin cnm inşallah tşk ederim
0 oy
tarafından
Arkadaşımın abisi polis sanliurfada çok rahatmış arkadaşım  oyle anlatıyor seneye gideveklermis ve asla gitmek istemiyorlar diyor
(588 puan) tarafından
Ay ins bizimde olur öyle ya
tarafından
Insallah canim benim♥️
0 oy
(3,005 puan) tarafından

Van edremitteydik çok rahat ettik <3 merkezi yerler gayet iyi siz cocuklusunuz merkeze veriler büyük ihtimal.

(3,005 puan) tarafından
Siirt Kurtalan da Bitlis Tatvan'da da arkadaşlarımız vardı küçük yerler ama nezihti. Aynen canim Edremit tam yazlık yer gibi
tarafından
Tatvan lıyım küçük ve çok karişik bi yer degil başina bişey gelse herkes bilir yardım eder,
(588 puan) tarafından
İşte keşke ilçe de seçebilsek güzel olurdu
(3,005 puan) tarafından
Heryerin skntili ilceleri var kaygini anlıyorum ama dua et inşallah rabbim yardım ediyor gönlüne göre biryer olur.
(588 puan) tarafından
Amin cnm inşallah kismetten öte yol yok tabiki
0 oy
tarafından
Van derim canm pişman olmaz siniz.polis evleri çarşı da herşey ayağınızın altında rahat yani 
(588 puan) tarafından
Merkez öyle cnm da ilçeleri nasıl acaba
tarafından
Edremit çok güzel mesela
(588 puan) tarafından
Gelme ihtimali belirsiz cnm bide Van zor gibi
tarafından
Neden ki
(588 puan) tarafından
Van çıksa bile nereye verecekleri belli değil nerde boşluk varsa oraya atayacaklar
tarafından
Oda doğru hayırlısı olsun canım. Ama benim memleketim diye demiyim süper şehir
(588 puan) tarafından
Güzel olmaz mi bakalm kısmet cnm nere çıkacak
tarafından
Nasip cnm
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Bir Diyarbakırlı olarak söylüyorum cnm bura hem rahat hem uygun bı şehir.. Tv'de anlatıldığı kulaktan dolma binyer değil kimine diyarbakirliyiz dediğimizde saçma saçma sorular sorardı hiç öyle deil buradada rahat edersiniz Rabb'im hangisi hayirlisiysa onu versin inşallah.. ha bide buranin insanları çok fazla cana yakındır ;)) !). Diyarbakırlı olan bilir
(588 puan) tarafından
Ben denmiştim eşime de cnm büyükşehir diye Ankara gibi olur diye çekiniyor
(6,798 puan) tarafından
Araştırın  illaki vardır eşinin tanıdık birileri    nasıl oldgnu görsel olarak yine bakın netten ama çok gelişmiş hiç gorundgu  gbi deil. Ayrıca birikim yapabilecgnz bı şehir   batı da herşey çok pahali
(588 puan) tarafından
Bakıyoruz netten güzel insanları da sıcakkanlı evleride güzel yer;)
0 oy
(853 puan) tarafından
Siirtteyiz canim  cok güzel cok sevdik yazdınız mi bilemeyrm gelirseniz her konuda seve seve yardımcı oluruz
(588 puan) tarafından
Sağol cnm tşk ederim yazdık orayı da değiştirmezse eşim
(853 puan) tarafından
Hayırlısı olsun ismimi kaydet olurda cikarsa elimizden geleni yaparız canim
(588 puan) tarafından
Cnm çok tşk ederim Allah'ım güzel gönlüne göre versin
(853 puan) tarafından
Amin hepimizin inşallah
0 oy
tarafından
Tunceli yazmada nere yazarsan yaz
(588 puan) tarafından
Ay yok hiç düşünmüyoruz orayı tercih dışı yapmazlarsa
tarafından
Şanliurfa iyi bak galiba polislere doğu diye geciyor
(588 puan) tarafından
Aynen cnm doğu sırasında var oda
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Doğudayız canım eşim polis Bingölü yazdık
(588 puan) tarafından
Bingöl demsnz şuan yni
(1,776 puan) tarafından
Evet canım, eşinle eşimde zaten aynı işi yapıyormuş aynı iş yerinde çalışırlar eğer ki burası çıkarsa büyük ihtimal, o zamanda yardımcı olur ev konusunda burda çok kiralık ev var benim cevremde
(588 puan) tarafından
Sağol cnm inşallah çıkarsa yazarım bende sna
0 oy
(5 puan) tarafından
Biz doğuda oturuyoruz kars da burası sakin küçük yer tabi kış aşırı soğuk geçiyor doğma büyüme buraliyiz gördüm yazayım dedim belki tercih verirsiniz 
(588 puan) tarafından
Sağol cnm orada 6 sene ya
(5 puan) tarafından
Ama güzel.sakin yer kalabalık değil çok
0 oy
(353 puan) tarafından
oranın insanı polisi sevmiyor, sana ilk dik dik bakar lar. inasnı iyi degil oranın samimi olmayın
(588 puan) tarafından
Nerenin kız
tarafından
Nerenin insanı sevmez
0 oy
tarafından
Erzurum'da yaşayan birisi olarak burayı gayet seviyorlar Çünkü Gelen Polis Olsun jandarma olsun uzman olsun hepsi de surelerini de uzattılar çok da tanıdığımız var yani Erzurum iyi bence Van'ı da çok övüyorlar ama gideceğin ilçesine bağlı O yüzden dolayı Hayırlısı olsun hakkımızda
(588 puan) tarafından
Amin cnm Tsk ederim
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Benim eşim de polis mardinden geldi çok iyiymiş rahatmis merkezi.. eş durumundan Sivas'a geldi soğuk ama seviyorum memleketimi tam memur şehri..bizde bu sene temmuzda tayinciyiz ipka vercez inşallah kalırız bu sene kızım 2 buçuk yaşında oğlum 3 aylık daha ,:/
(588 puan) tarafından
Ayrı mi kaldınız eşinle zor değil mi öyle ya olurda Hakkari cikarsa ev filn bulamazsak burda klcz hiç istemiyorum ayrı klmk
(3,000 puan) tarafından
Yok canım biz tanışınca ben Sivas'ta memurdum o Mardin'de.. eş durumundan yanıma geldi evlenince.. bu temmuzda tayini çıkar da giderse bebeğim 8 aylık oluyor en azından bir buçuk yaşına gelene kadar gidemem annem yardım ediyor burda.. 7-8 ay gittiği yerde tek takılsın :D ipka vercez inşallah kalırız bir sene daha
(588 puan) tarafından
İnşallah cnm gönlünüze göre olsun
0 oy
tarafından
Tatvan öneririm küçük bi yer araştır istersen gecen burda orayı tavsiye eden asker eşleri vardı ben de Tatvan li olarak, oranın ili Bitlis kesinlikle bitlisi yazmayın ilçesi Tatvan tek güzel :) 
(588 puan) tarafından
Ah ah il yazılıyor maalesef ilçeyi oraya gidince diyecekler cnm
tarafından
Yaaa bitlisin ilçeleri güzel ama merkezi kesinlikle kötü bak istersen çok güzel ve sakin yerler
(588 puan) tarafından
Bitlis yada Siirt ikisinde biri aklimizda
tarafından
Ulaşım olarak kötü yoksa burda polisler keyif ediyor olaysız sakin bi yer Siirtti pek tavsiye etmem baya tepede kalıyor çarşisi desen çarşiya araba girmez dişarda bırakıyor sun oyle alişveriş yapıyorsun degişik bi yer pek sevmedim orayı :) yine hakkında hayırlısı olsun canım
(588 puan) tarafından
Siirt'te kuzenim asker pek yakın olmak istemiyorum evlenince değişti biraz oyuzden Bitlis olur gibi
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Muş  olursa iyi olur sizin icin terör falan olayi cok yok kisin biraz soguk ama artik bitene kadar idare edersiniz
(588 puan) tarafından
Eşim musu istemiyor cnm kayinbabam da polis eşim orda doğmuş:)
(1,571 puan) tarafından
Him hakkınızda hayırlısı olsun :)
0 oy
(15,656 puan) tarafından
Van gelişmiş şehir ama sıkıntılı yerleri var diyorlar 

Elazığ merkez guzel ama ilçeler sıkıntı 

(588 puan) tarafından
İşte il seçmek zorundayız ilçeyi onlar belirleyecek

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,052 soru

24,093,525 cevap