Akıl vermek değil niyetim ben kendi izlediğim yolu anlatayım ben de gurbetteyim canım ve eve 15.30 da gelıyorum ama yaptığımız her şeyi etkileşimli ve göz göze yapmaya çalıştık şimdiye kadar mesela oyun mu oynuyoruz mimik kullanarak konuştum bak annem bu fil filin koooooocamann hortumu varrrr aaa çok güzel, aaa annem gördün mü kuşları kanatlarını açmışlar, gökyüzü masmavidir bu kocaman ışık güneş annem... Hadi yemek yapalım kuzu bak anne soğan doğruyor tık tık tık... Çocuklar masal dilini ve ciddiye alınmayı sever. Arabada giderken camdan her gördüğümüzü anlatırım. Hiç mi tv video izlemez dersen izler ama ben tek bırakıp izlemem yanımda izler ve ben de seyrine katılırım gördün mü annem pepa havucu sevdi ya da aaa kurt geldi şimdi üfleyip püfleyecek gibi gibi. Babası da keza öyle. Kule yapar bak kızım bu kule basamakları sarı mor kırmızı neymiş diye ona sorar. Aslında biraz günlük rutin içinde ona da yer vererek mevzuyu çözdük sanırım biz canım. Ben tavsiye olarak anlatmak istedim sana beni yanlış anlama. Sevgiler. :)