0 oy
742 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (56 puan) tarafından
Kizlar gunluk hayatta evde nasil dolasiyorsunuz kocanizin yaninda makyaj vs yapiyormusunuz pijamalarlami dolasiyorsunuz

42 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Polar pijama çamaşır sulu üst gecelik :D

tarafından
Aradığım yorum :))))
(56 puan) tarafından
Aynen ya
tarafından
Bide salkım saçak topuz .dd
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Paçalı donlarim la Dolanıyorum  

(56 puan) tarafından
Bazen bende oyle hahaha
tarafından
Ben hep öyleyim  bi ara   cok onemsiyordum özellikle eşimin eve gelme saattinde    eşim kızdı bana Kendi evinde sin niye kendine işkence yapiyon rahat takil diye bende saldım
0 oy
tarafından
Makyajlı olurum hafif genelde
(56 puan) tarafından
Ben hic vakit bulmamiyorum ya makyaja suslenmeye falan
tarafından
Maho aga gibiyim hagsgsbd
0 oy
(1,950 puan) tarafından

Pijama bazen Tayt makyaj a dair bir eşyam yok zaten sevmiyorum da :ermm:

(56 puan) tarafından
Aynen ya ben vakit bulamiyorum ama eşimde sevmiyor zaten makyaj falan
(1,950 puan) tarafından
Onu çıkarmak ayri ders abdest alıyorum birde kim ugrassin onunla :D
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Keyfime göre bazen makyajlı bazen makyajsız bazen pijama bazen tayt tişört 
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Arada yapıyorum her gün olmuyor sacimizi duzlestirirm tayt kolu kısa askılı pjama gezerim
0 oy
(12,039 puan) tarafından
Tayt tişört dolaşırım makyaj yapmam ama bakımlı olurum yüzünü yıkar nemlendiririm dudak koruyucu sürerim parfüm sıkarım o kadar 
(12,039 puan) tarafından
Bide dişler ☺️
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Hiç makyaj yapmıyorum canım genelde eşofman tişört tarzı rahat şeyler giyerim 
0 oy
(22,679 puan) tarafından
Genelde sweatshirt ve esofmanalti şeklinde dolaşıyorum. Makyaj yapmak hiç. Sevmiyorum. 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Hafif makyajlı olurum bi kendinden geçmiş pijamalarim var bide güzel takimlarim var bazen takımlarımla duruyorum bazen normal kıyafet  giyiyorum cok nadir gezerim evde pijamayla
0 oy
tarafından
Makyaj yapmam. Zaten sevmem de makyajı. İşe giderken mecbur yapıyorum eve gelir gelmez çıkartırım cildim hava alsın diye. Ama pijamayla da gezmem. Genelde tayt giyerim. Hem rahat hem şık
0 oy
(163,302 puan) tarafından
pijamayla rahat olamiyom
(53,796 puan) tarafından
Seni biliyoruz sevdosum sen bakımlı hatunsun ❤️
0 oy
tarafından
Esortman tişört  gun icinde esim isten gelmeye yakin tayt falan giyiyorum. Makyaj yapmama gerek yok dogal seviyor beni yapınca kızıyor vücuduna birşey değdirme diye. Her türlü seviyor ya o yuzden temiz giyineyim yeter
0 oy
(1,438 puan) tarafından
hic isjm olmaz pjjama svit dolasirim
(56 puan) tarafından
Aynen bende oyleyim bazen :))
0 oy
tarafından
Kışın çok paspal yazın çok bakimliyim bebek tebyok donuyom ben. Nasıl süslenem pijamayla yım valla
0 oy
tarafından
Eşim makyajı sevmediği için yapmıyorum normal eşortman üste de kazak türü şey saç baş dağınık topluyorum kızım çekiştiriyor bozuyor hep 
0 oy
(14,746 puan) tarafından
Ne makyajı kız  saclar toplu kazak yarıda hamileyim dar geliyor lastiğini yukarı cekiyom altımda da pijama hatta eşimin ceketini de giyiyom top gibi geziyom   :D
(56 puan) tarafından
Yaa kiyamam ben yeni kurtaj oldum piskolojim hic iyi degil ruh gibi dolaniyom evde
(14,746 puan) tarafından
Üzüldüm canım rabbim sana vaktinde sağlıkla kucağına versin inşallah
(56 puan) tarafından
Amin canim insallah
0 oy
tarafından
Sabah uyanıyorm pijamalarımı çıkarıp tayt tşort yada eşofman tşorr giyiyorm kaçlarımı yaparım rimel sürerim 
0 oy
tarafından

Tayt giyerim genel de kışın yazın da elbise giyerim ev için olanlardan makyaj nadir yaparım evde ama saçımı bakimimi yaparım şuan kocam yok pijama starling:D

0 oy
(25,177 puan) tarafından
Eşofman swet giyiyorum özel birşey yapmıyorum her halimi sever makyajlı sevecekse hiç sevmesin hepsi yapmacık geliyo bana makyajın

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,890 soru

24,036,733 cevap

328,960 kullanıcı

...