0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (1,795 puan) tarafından
5 yaşında oğlum karnım ağrıyor deyip duruyor geçen 39 a kadar ateş yaşadık iğne yaptılar gönderdiler ama karın ağrım devam ediyo diyor bişey yemiyor az az yiyor doydum diyor neden olabilir 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
gaz mi var ki  

idrar tahlili felan yapıldı mi enfeksiyon da olabilir
(1,795 puan) tarafından
Yok hicbisey yapmadılar ateşi çok yüksekti önce düşürün dediler pamuk verdiler düşürdük sonra iğne yaptılar gönderdiler
tarafından
atesi enfeksiyondan çıkmış olabilir

kizimda böbrek genislemesi olduğu için doktor ateş iştahsızlık  idrarda yanma vs olduğu zaman idrar yolu enfeksiyonu olabilir idrar testi yaptırın diyordu   acil de de sadece ateşi düşsün diye iğne yapip yollamaları tuhaf olmus ateşin çıkma sebeblerini araştırmaları gerekiyordu siz en iyisi bi polikliniğe gidip kan idrar tahlili yaptırın
(1,795 puan) tarafından
Genel çocuk doktoruna mi göturmwm lazım yoksa bölümü varmı
tarafından
cocuk sağlığı ve hastalıkları bölümüne götür canim orda da yaparlar şikayetleri söylesen
-Reklam-
0 oy
(1,438 puan) tarafından
üşütüyor mu gazmi var içtiği su dan bile olabilir canim 
(1,795 puan) tarafından
Hazır su kullaniyoruz cnm bişey yemiyor çok az yiyor
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Bence gaz sancısı çekiyor 
(1,795 puan) tarafından
Bişey yemiyor ama neyden gazı olabilir ki ;(
(12,959 puan) tarafından
Bişi yemediği için de olabilir aynısı oğluma da oluyor malesef
0 oy
(165 puan) tarafından
Benim 3 yaşındaki kızım devamlı derdi anne karnım ağrıyor diye ultrason çektirdik gaz çıktı 
(1,795 puan) tarafından
Gaz olsun da başka bişey olmasın ya
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Vallahi erkek kardeşim 22 yaşına girdi çocukluğundan beri ufacık karnı ağrısa ateşi çıkar hastanelik olur sebep ne ? Gaz sıkışması hatta bir kere okulda bayılmıştı kalp krizi sandılar hastaneye götürdüler ambulansla hep gaz bacım yediklerine çok dikkat eder ama gazdan kurtulamaz götür bir çocuk doktoruna bağırsakların içinde kalıyor bazen gaz çıkmıyor 
(1,795 puan) tarafından
Allah Allah geçmiş olsun çok bakayım olmadı çocuk doktoruna goturcem
(1,153 puan) tarafından
Gaz bu adama herşeyi yaptırıyor ne olduğu da kolay kolay çıkmıyor ortaya ihmal etme baktin kötü oluyor acile götür
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Canım aylardır oğlum böyle Bi baslio bitip 2 hafta sonra gene 1 ay sonra gene simdi 2 3 gündür gene var ve mukuslu kaka yapiodu bugün araştırma hastaneine getirdim film çekildi diski örneği alındı sonuc bekliyorum ama doktor Gaz dedi beslenmesine dikkat etmen lazım abur cubur yemicrk dedi benim oğlumda doğru düzgün sebze yemez hep abur cubur.  Kaç ay önce başka doktorlarada gittim biri Gaz birikmiş dedi öbürü bağırsakları dolu dedi hep aynı şeyler yani ama görsen ağrıdan resmen hüngür hüngür ağlıyor sonra kaka yapınca gecio.  Muhtemelen seninki de Gaz sorunu . Aradan 5 gün geçmiş naptin gittin mu doktora 
(1,795 puan) tarafından
Acile gittik canm ateşi falan da çıkıyordu benim oğlumun iğne yaptılar gönderdiler salgın var deyip
(1,453 puan) tarafından
Anladım bizim dışkı ve film temiz çıktı abur cubur yasakladılar dünden beri vermedim bugün iyi şükür
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Benim oglanda tam 5 yas agriyo dedi gittik herseyi yaptilar gaz cikti süt falan içirme dedi abur vubur yedrme dedi kabiz olmus dedi sukur gecti ama hala süt falan ictiginde agriyo diyon

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 75 göst.
0 oy
2 cevap 154 göst.
+3 oy
3 cevap 66 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,311 soru