0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Hanımlar merhaba ben 29w4 hamileyim üçüncü bebeğim olacak nasipse. Esim Bı var bı yok görevlere gidip geliyor uzun zaman birliktelik olmuyor haliyle ama normal zamanda bu kadar ara vermek bişey değiştirmiyordu. Şuan geleli 15 gün falan oldu ama beraberlik olamıyor benim canım yandığı için enfeksiyon kaynaklı olabilir mi sizce? 2.dogumumdan sonra da böyle olmuştu 6 ay sıkıntı çekmiştim birliktelik olmaması için kaçacak yer arıyordum evde en son Dr gidince komple enfeksiyon kaplamış içini diye fitil vermişti oylelikle gecmisti. İdrarda yanma ağrı vs yok sadece cinsellikte oluyor başına gelen var mı ne dedi doktorunuz ne kullandınız acaba?

1 cevap

0 oy
(1,440 puan) tarafından
doktora git canim 
(3,146 puan) tarafından
2 defadir gidiyorum muayne bile yapmıyor devlete gidiyorum azar yiyip cikiyorum. Memleketten geldiğim için detaylı USG 2li test şeker yüklemesi vs vs hep orda burda yaptırdım onlara bile bakmadı doğru dürüst ilgilenmeden çıkardı. Doktordan da biraz çekiniyorum açıkçası enfeksiyon ise sebebi şayet daha önce doğumdan sonra kullandığım fitil elimde var onu kullanırım diyordum ama kimse de bişey dememiş.
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,205 soru

24,441,628 cevap

353,321 kullanıcı

...