0 oy
314 göst.
Diğer kategorisinde (1,797 puan) tarafından
Smear testi vericem g2 hafta öncesinden geçen hafta için randevu aldım hastaneye gittim ki 2 çocukla uzak bir mesafe neyse bir gittim doktor hanımefendi yokmuş eee bunu neden bildirmiyorsunuz ki :( 

Neyse geri sağlık ocağına geldim smear testi alıyor musynuz diye evet ama pazartesi gel dediler neyse pazartesi gittim ooooo beklediğimiz bir ilaç vardı aşı olması gereken bebekler var seni mümkün değil alamam dedi ogled n sonra gel bende eşimle gidip geliyorum adam işini sabaha ayarlıyor götürüyor beni öğlen yok neyse öğlen gidemedim bugün sakın olur dedim bugünde gittim ki ne göreyim kapı duvar :( 

17-18 Şubat is bırakıyoruz yazıyor kapıda :((( 

Ya kötü bir sonuç alacağım Allah geciktiriyor 

Ya da bilmiyorum ya Hayırlısı :( 

Sabah sabah uzun oldu GÜNAYDIN GÜLÜŞÜ GÜZEL KADINLAR ♥️☕

3 Cevaplar

0 oy
(14,800 puan) tarafından
Ay canım inşallah düşündüğün gibi bisi yoktur Hastane ve sağlık ocağının da b.ku çıktı artık benim de randevum vardı bi gittim hastanede in cin top oynuyor kapıya asmışlar doktor ameliyatta yalan grev yapıyorlarmış bebegimde bi sıkıntı olsa nerden bulcam da derdimi anlatcam sende bir an önce muayene olabilirsin inşallah kuzum tabbim sağlık versin
(14,800 puan) tarafından
Sorma canım Allaha emanet yaşıyoruz resmen 5 hafta olacak kontrole gidemedim hamileyim
(1,797 puan) tarafından
Ay o daha kotu hadi ben neys de hamilelere yazık ya
(14,800 puan) tarafından
Sorma canım kendi kendimi takip ediyorum hareketlerini falan ama son haftalarda olanlar daha kötü rabbim hepimize sağlık versin iyi günlere gitmiyoruz ya hayırlısı
(1,797 puan) tarafından
Hiç sorma aldıkları maaş nelerine yetmiyor bilmiyorum ki ;(
(14,800 puan) tarafından
Bi anlasam memur da ağlıyor kendi işi olan da tek asgari ücretle hatta altında evi gecindirenler ne yapcak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnde 1 aydır randevu bekliyordm grevdn bnmkide yandı elbet hayır vardır bunda da 
(1,797 puan) tarafından
Aynen öyle cnm
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Sonunda hamile olduğumu öğrendim cümlesini bekleyen ben şoooooook
(1,797 puan) tarafından
Ay deme öyle ya :D öyle bişey yok şimdilik ya 2 bebe var yeter :D
(10,885 puan) tarafından
Demeye öylee  
Onu söylemee
Kork cevabimdaaaaan
Nananananna
(1,797 puan) tarafından
Kız yok ya öyle bişey değil birlikte olamıyorum zaten iç tarafta acı var :(
Kasıklarım falan hep ağrı içinde bir değişik hissediyorum kendimi :(

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 193 göst.
31 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde MelekBebek (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 355 göst.
4 Kasım 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses annesi& (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 369 göst.
0 oy
5 cevap 217 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde nefesimasyam (885 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,686 soru

24,062,256 cevap

330,187 kullanıcı

...