+1 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar aksam ateş düşürücü verdim (ateşi vardı) 12 de yatırdim bn yatırirken ateşi yoktu (ateş düşürücü vereli birkaç saat önceden vermiştim ) neyse 2 de ağlayarak uyandı emzireyim diye kucağıma alayım dedim yanıyor çocuk kucağıma aldım üstünü çıkardım ıslak bı bezle sildim ateş düşürücü verdim bİraz durdum ateşi düştü emzirip mamasını verip yatırdım (kıyafetlerini cikartip sildigimde 38 buçuk tu ateşi yataktan aldığım da daha fazlaydı ) şimdi ateşi 37 ye şişmiş üstünü ortsem mi üstü nde uzun kollu zıbın İnce bı pantolon ateşi tekrar çıkar mı üstü açık mı Dursun 
Bebek Ayı 9 aylık

6 Cevaplar

0 oy
(1,830 puan) tarafından
Canım ben de geçen hafta öyle oldum ateşi 38in altına inmiyor diye sadece bezle uyuttum üstüne de ince muslin örttüm sadece bacaklarına. Giydirdiğim ve üzerini örttüğüm zaman hemen ateşi çıkıyordu. 
tarafından
Geçen hafta da böyle oldu doktora gittik enfeksiyon dedi ilaç verdi ilaç iyi geldi ilacı iyileşti diye bıraktım eski haline geri döndü
(1,830 puan) tarafından
Demek ki devam etmen gerekiyor. Ben de ara ara bırakarak ilerledim. Yükselince geri verdim ilacı
-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından
Üstü açık dursun bebeklerin sıcaklığı büyüklere nazar biraz daha yüksek olur ama yinede takipte kal. Calpol mu verdin ilk? Eğer düşmezse tabii doktora / acile gitmek gerek doktorumuz bize geçen dolven verdi o biraz daha kuvvetli ama daha etkili birde ateş düşürucunün etkisi de azalmış olabilir kullanım ömrü onların asce 1 ay.  Geçmiş olsun 
tarafından
Calpol verdim cnm ateş düşürücü yü alalı bı iki hafta oldu çok olmadı aslında Geçen hafta da böyle oldu doktora gittik enfeksiyon dedi ilaç verdi ilaç iyi geldi ilacı iyileşti diye bıraktım eski haline geri döndü
0 oy
(163,313 puan) tarafından
gecmis olsun suan nasil
tarafından
Saol cnm şuan biraz iyi çok az bi ateşi var
0 oy
tarafından
Güzelce ilik bor banyo yaptir ince olacak şekilde sadece uzun kollu bir zibin ve ince bir alt pijama giydir ve üzerini ortme eğer evin de dogalgazli ise. Dış döneminde ise ateş duyurusunu ver takip et ıslak bez falan koy ama çocukta gariban enfeksiyon falan varsa ateşi çıkıyorsa enfeksiyonlar kaynaklı inatçı ateş olabilir doktora götürmende fayda var canim
tarafından
Banyo yaptıracak tim çok uykusu var diye yaptırmadım ıslak bezle sildim alnına ıslak bez koydum Geçen hafta da böyle oldu doktora gittik enfeksiyon dedi ilaç verdi ilaç iyi geldi ilacı iyileşti diye bıraktım eski haline geri döndü
tarafından
Cnm bi de akşam e banyo yaptırdım gece ondan banyo yaptırnadım
tarafından
Hayatım enfeksiyon durumunda antibiyotik veriyor doktorlar onu yarıda kesmen büyük ihtimalle enfeksiyonun tekrarlamasina yol açmış şimdi anlaşıldı tekrardan git doktora çok geçmiş olsun. Geçti diye ilacı bırakmamak lazım özellikle antibiyotikleri yoksa iyileşmenin tekrarlar böyle.
tarafından
Ama iyilesmisti öksürüğü falan da kalmamıştı geçti diye bıraktım
tarafından
İşte antibiyotikleri geçti diye bırakmamak lazım ya sonra daha kötü sonuç alınıyor malesef. Tedavi süresine göre ayaklanıyor ilaç miktarları bunu yıllardır söylerler canım dikkat etmek lazim
0 oy
(7,239 puan) tarafından
Düşmeyen ateşi varsa bir sıkıntısı var çocuğun doktora götürün bende diştendir dedim ama enfeksiyon çıktı 9 gün hastanede yattık 
tarafından
Geçen hafta da böyle oldu doktora gittik enfeksiyon dedi ilaç verdi ilaç iyi geldi ilacı iyileşti diye bıraktım eski haline geri döndü
(7,239 puan) tarafından
Canım bilemezsin tekrar götür bende öyle dedim ama nafile tekrar tahlil aldılar mı
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Bence doktora götür enfeksiyon olabilir
tarafından
(2,610 puan) tarafından
Keşke hepsini kullansaydiniz. Benim oğlum da enfeksiyondan yatmıştı hastahaneye yeni doğduğu zaman. Sonrasında bizde antibiyotik kullandık çok şükür tekrarlamadı.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 122 göst.
7 Temmuz 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmanihan (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 122 göst.