0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
75 günlük kızım var hala adet olmadım daha 20 yaşındayım ve bir kaç gündür mide bulantım var test yapmaya korkuyorum sizce olabilir mi şuan çocuk düşünmüyorum tekrar yani daha çok erken

9 Cevaplar

0 oy
(1,830 puan) tarafından
Kuzum doğum sonrası 1 sene adet olmamak normal. Ne zaman olacağını da Allah bilir. Korunmana dikkat et yeter. 
(3 puan) tarafından
Eşim korunmak istemiyor spiral ve ya deri altı implant düşünüyordum ancak istemedi ne yapacağımı bilmiyorum
(1,830 puan) tarafından
Nasıl yani. 75 günlük bebeğin var ve korunmuyor musunuz? Bu durumda test yapmanı öneririm canım. Geri çekilme yöntemi de mi uygulamıyor eşin?
(3 puan) tarafından
Geri çekilme yöntemi kullanıyoruz ancak çok sağlıklı olmadığını biliyorum
(1,830 puan) tarafından
Peki senin spiral taktırmana neden karşı
(3 puan) tarafından
Bilmiyorum mantıklı bir açıklama yapmadı o da şuan tekrar çocuk dusunmuyor ama korunmama da karşı çıkıyor anlamış degilim
(1,830 puan) tarafından
Eşin kaç yaşında canım
(3 puan) tarafından
29 yasindda
(1,830 puan) tarafından
E yaşı da küçük değilmiş. Canım kusura bakma ama sen bir şekilde korunacaksin. Madem o izin vermiyor gerekirse gizlice yaptır bir şeyler. Ne bilim sağlık ocağına git orada ki ebeler korunma yöntemi sunuyor sana. İğne falan yaptır d.kontol hapı kullan. Ama bir şekilde korun. Kazara hamile kalsan senin hayatın bitecek. Sen ugrasacaksin o iki bebekle. Eşin hiç bir şey olmamış gibi yaşamına devam edecek. Akıllıca bir çözüm bul. Canına yazık ya. Daha 20 yaşındasın
(3 puan) tarafından
Şimdiye kadar hiç gizli saklı birşeyler yapmadım o yüzden yapmadım ama şuan kızıma bile zor yetisiyorum ev işleri vs haklısın bı çözüm bulmak lazım en iyisi yarın bir test alıp bakayım sonra duruma göre haraket ederim
(1,830 puan) tarafından
En acilinden sağlık ocağına git. Korunma yollarındaki seceneklerim neler diye sor. Sana d.kontrol hapı prezervatif ve 3 aylık iğne seçenekleri sunar. Tabi spiral de bir seçenek. 3 aylık iğnesi yaptır kendine her 3 ayda bir gidip igneni ol. Yada d.kontrol kullan. Ama bir gün bile unutursan anında hamile kalırsın. Onu aksatmadan icmen gerek
(3 puan) tarafından
Bebekle doğum kontrol hapı biraz zor olur ben sezeryan oldum doğumum biraz zor geçti çok kan kaybetmişim bu yüzden aşırı unutkanlık oldu bazen bebişin bile ilaçlarını unutuyorum
(3 puan) tarafından
Bu arada merak ettim Sivaslı misin ?
-Reklam-
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Olabilirsin her an 
0 oy
(30,106 puan) tarafından

Test yap için rahat etsin 

0 oy
(163,336 puan) tarafından
sut korur diyip extra önlem almamissin olabilir
0 oy
(2,589 puan) tarafından
PBen Doğumdan sonra 7 ay adet görmedim canım hormonlarının düzene girmesi zaman alabiliyor canım bende geri çekilme ile korunuyorum sen dikkat et bişey olmaz 
0 oy
(15,538 puan) tarafından
4 ayda adet oldum.kuzenim 1 yıl.gevti oylr oldu normal durum ama.tabi siz korunun tedbiri bırakmayın 
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Doğum sonrası adet düzensiz olur korkma ama yine de test yap emin olursun ben bile merak ettim şimdi :)
0 oy
(23,351 puan) tarafından
Çocuk düşünmüyorsan korunman gerek canım korunmasına rağmen hamile kalan bir sürü insan var sen yine de bir test yap
0 oy
(319 puan) tarafından
herelde korunuyorsunuzdur bu sure zarfında

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 309 göst.
13 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 432 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 659 göst.