0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından
Hanımlar artık o kadar sinirli ve öfkeli oluyorum ki anlayamıyorum kendimi artık eşim yanlış birsry yapsin küçük bir hata önemsiz bisey mesela o kadar sinirleniyorum ki kendimi bile tanıyamıyorum artık gün geçtikçe elimde olmadan sinirleniyorum belli etmiyorum içime atıyorum ama bu sefer kendime zarar veriyorum strese giriyorum ev kirli olsun vs. Örnek veriyorum sinirleniyorum öfke kontrolü yaşıyorum bunlar sadece ufak örnekler...

Sizce ruh ve sinir hastalıklarına gidip ilaç alıp içsem faydasını görür kuzum böyle kendime içime xok zarar veriyorum gün geçtikçe hergun sinir sahibi oluyorum..

10 Cevaplar

+1 oy
(2,016 puan) tarafından
Canim once daholiye dr una git butun kan tahlillerini yaptir troid ve seker hastaliklari sinir ve ofke ye sebep oluyor tedavi olursan gecer herhangi jir sikinti cikmazsa bir psikolaga git 3. Asama psikiyatri olmali bide kendine bol bol oku tam sinirlenenlcegin sirada ozellikle nazara da gelmis olabilirsin
(4,034 puan) tarafından
Tam da ben yazacaktım kan değerleri düşünce oluyor ben gittim kan ilacı kullandim düzeldi sinir stres halim. Çok berbat bir durumdu
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Yani tabii ki sağlığın açısından da iyi olabilir
0 oy
(1,026 puan) tarafından
İçine attıkça sinirli olursun psikiyatri ye git canm onlarla konuşursun rahatlarsın 
0 oy
(684 puan) tarafından
İlaçların bağımlılık yaptığını ve çözüm olduğunu düşünüyorum ama bı psikolok la görüşüp destek almanda fayda var 
0 oy
tarafından
Bence kendine biraz vakit ayıran dyzelirsin kuzum
0 oy
(895 puan) tarafından
Kesinlikle git.cunku kendi ve aile bireylerininde psikolojini etkilrsin

Kulln biraz sakilnlsrsn.bu surec zorlu geciyor belki senin icin duzelince ilerde birakirsn ilaci
0 oy
(1,440 puan) tarafından
bebek enziriyorsan vermezler galiba canim 
0 oy
(94 puan) tarafından
Evet bence git 6 ay ilaç kullanirsin ufak dozajli biraz kafani rahatlatır bende düğün aralığında strese girdim doktor hafif bı ilaç verdi rahatlattı 5 ay kullandım bıraktım şimdi evliyim nişanlılık dönemindeki kadar asabi değilim sinirlensem de gayet sakin kaliyorum çok fazla öfkelenmiyiru

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 429 göst.
12 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
29 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adesseda (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
29 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adesseda (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 536 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (327 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,803 soru

24,130,008 cevap

333,970 kullanıcı

...