0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından
Aralarında tam 1.5 yaş olacak inşallah kızlar ayrı ayrı iki bebek arabası kullanmak mı mantıklı yoksa ikiz bebek arabası mı alayım? Bu arada tek başıma çıkmam eşimle birlikte çıkarız dışarı ama yine de ayrı iki araba pek mantıklı gelmiyor. Sizce? 

10 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
1 bucuk yaş olacaksa aralarında küçük olan için araba al büyük olan yürür zaten ne gerek var ki
(75 puan) tarafından
Bir tane araba var zaten ama oğlum geç yürüdü biraz yeni yeni alışıyor o yüzden sürekli yürüyeceğini sanmıyorum. O yüzden...
Acaba küçüğü birkaç ay pusetle mi idare etsek?
Kaç yaşında her yere yürür arabaya ihtiyaç duymaz?
(25,181 puan) tarafından
Puset 3 aydan sonra taşıması zor oluyor bence biyere giderken. Benim oğlum şuan 21 aylık 15 aydan beri arabasız geziyorum diyebilirim 13 aylıkken yürüdü. Ne kadar çok yürütürsen o kadar iyi bence. Şuan 21 aylık uzak yere giderken kücük baston araba alıyorum sadece inde uyur belki yolda diye. Onun dışında hastaneye bile yürüyerek gidiyoruz
(75 puan) tarafından
Baston arabayı da düşündüm evet çok kullanışlı oluyor mu memnunsan markasını linkini atar mısın
(75 puan) tarafından
Evet en iyisi duruma göre bakayım bir iki ay pusetle idare eder, sonra duruma göre ihtiyaç olursa büyük oğluma baston bebek arabası alırız. Bir tane arabamız zaten var. Teşekkürler :)
(25,181 puan) tarafından
Hepsi burada dan almıştım ben rival tokyo baston bebek arabası yazınca çıkıyo siyah olanı aldım link kopyalayamadım:) çok hafif ve kullanışlı
-Reklam-
+1 oy
tarafından
1 tane araba yeter bence. Büyük olanı yurutursun baktın yoruldu küçüğünü kucağına al büyüğü içine koy ben öyle yaptim
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(163,530 puan) tarafından
bence ayri ayri ikiz olanlar dev gibi hic sigmaz eve barka
(75 puan) tarafından
Anladım teşekkürler
0 oy
(1,026 puan) tarafından
İki arabaya ya gerek yok bence eşinle çıkacan buyuguyle eşin ilgilenir kucağına alır küçüğü de araba ya koyarsin ama yine de sen bilirsin
(75 puan) tarafından
Oğlum biraz geç yürüdü o yüzden çok yürümez hemen yorulur diye düşünüyorum. Kucakta da taşınmaz..
0 oy
(919 puan) tarafından
Ayrı ayrı bisiklet al hani varta pandalı falan ben oğluma onu aldım bebek arabasından çok onu kullanıyoruz biz yönlendiriyoruz isterse tamam sen sür diyorum şimdi ikinci doğdu ona da alacağız az büyüsün 
(919 puan) tarafından
Biz çarşıya da onunla gidiyoruz gezmeye de onunla gidiyoruz çok sağlam onlar bebek arabası gibi ağır uyursa işte o zaman çare yok
(75 puan) tarafından
Dışarıda uyumayı çok seviyor :))
(919 puan) tarafından
Yandın o zaman sen birleşik bebek arabası al sürmesi kolay olsun
(75 puan) tarafından
Haha sus kız tam bir karar verdim kafamı karıştırma tekrar :))
O zaman bir süre pusetle idare eder, sonra duruma göre ihtiyaç olursa büyük oğluma baston bebek arabası alırız inşallah. Bir tane arabamız zaten var.
(919 puan) tarafından
Kuzum aynen büyüsün duruma bak
0 oy
tarafından
Benimkilerin arası 13 ay. Bende tek çıkmıyorum.tek bebek arabam var oğlum olduktan sonra kızım yürüdü zaten yürüyen çocuğu da bebek arabasında tutmadım. O koşacak eğlenecek yürüyecek keşfedecek ya neden arabada dursun ki 
(75 puan) tarafından
Evet ama uzun yürüyüşlerde falan yorulmaz mı çarşıda falan
0 oy
(1,699 puan) tarafından
1 tane al yeter ya diğeri yavaş yavaş yürüsün 
(75 puan) tarafından
Öyle mi dersin ya kafam çok karıştı
(1,699 puan) tarafından
Bence 1 tane yeterli zaten her gün dışarı çıkamazsın ki bir bakarsın büyümüşler bile ,zaman cok çabuk geçiyor
(75 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
büyük olan yürür zaten eşin arabayı sürer yada sen araba sürersin eşin diğerinin elini tutar 1 tane yeterli 
(75 puan) tarafından
Teşekkür ederim büyük için belki baston bebek arabası alırız o zaman uzun yürüyüşlere çıkarsak veya uyursa diye
0 oy
(294 puan) tarafından
İkiz araba al bence o daha mantikli

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 394 göst.
0 oy
6 cevap 681 göst.
15 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 401 göst.
5 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde rkelleci (81 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,440 soru

24,169,354 cevap

335,794 kullanıcı

...