0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2001 doğumlu sigara içen bir kızımız var ailesinden gizli sigara içiyor bir komşuya giriyor bir bize ama genelde hep bizden istiyor yeni evlendim hergun bizdeydi kocam en sonunda yeni evliler rahatsız edilmez hadi evine git işimiz gücümüz var dedi bir daha gelemedi şimdi astsubay abisi var kredi kartını buna vermiş zengin yere nişan oldu ... Komşuya gelir hala sigara otlanmaya bugün komşu yok demiş hadi Ayşe'ye gidelim müsaitse diyormuş biz hayırlı olsuna gidelim dedik 4 defadır bizi geri çeviriyor işimiz var dunurler gelecek koyunlara bakmaya gidiyoruz vs vs şimdide sigara istemeye gelecek komşu aradı bende önce çocuğu hastaneye götürecek  sonra misafirliğe gidecekmiş de dedim evlensede hepimiz rahat etsek ... Siz olsanız sizi kabul etmeyen birine gel dermisiniz birde yüzümüze bizede gelin hiç gelmiyorsunuz der bu yaşta ben böyle oyunculuk görmedim gelsek kabul etmez 

14 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Beni kabul edip etmemesinden ziyade sigara içme alanı olarak görmesi rahatsız edici. Kabul etmezdim. Koskoca insan içiyorsa sorumluluğunu da almalı. 
tarafından
Yani dimi bende yalanlara basvuruyorum hazır kocamda uzaklaştırmisken iyi oldu komşuma bela oldu o uzaklastiramiyor onun kocası birşey diyemiyor banyodayken falan girip oturuyormus sigara içeceğim diye birde istiyor  yiyeceğin pokun kepcesini taşı yanında dimi
-Reklam-
0 oy
(163,520 puan) tarafından
valls  yeni evliyken kabul etmen hata yuz bulmus belli
tarafından
Bana artık gelemiyor canım hazır uzaklasmisken birdaha yaklaştırmak istemiyorum kendi kabul etmiyor bende yalan uyduruyorum komşunun başına kaldı .. şimdi nişan olduda hergun geliyorsa haftanın belli günlerinde geliyormuş artık benim takildigim sen kabul etme ama her istediğinde gel olur mu öyle
0 oy
tarafından
Ahahha ne komiik ya kac senedir bi paket sigara alamamismi yazik :))
tarafından
Alır onuda kendi icer sakin gördüklerini yolayim istiyor bizden uzaklasmisken yapışsın istemiyorum tekrar şimdi komşum dertli hergun onda kocası var yok demiyormus içeri girip sigara istiyormuş kaç kere söylendi komşum dinlemiyor hiç birşey dememiş gibi ertesi gün yine geliyormuş .. benim kocam bir kez konuştu tam konuştu birdaha yanasamadi annemde alt katımda sigara duman tıkıyor kadını onada gelemiyor önceden annemede gelirdi ben arka balkonda içeyim dermiş anneme çöker içer gidermiş :-D
tarafından
Hey Allahim ya evlensede gitse ozaman
tarafından
Hadi inşallah evlenecek az kaldı :-D evinde bol bol içsin daha yeğenime evlende sana sigara içmeye geleyim diyordu kendi nisanlandi bizde oh dedik :-D
tarafından
Aaayyy komsularini dusunemiyorum ben onun
tarafından
Komşusu var bugün bundayiz hadi sende gel yarında sendeyiz demişler hem gitmemiş hem polise şikayet etmiş bebeğim var rahatsiz oluyor coronada insanlar toplandı pandemiyi yok sayıyorlar diye polis baskın yapıp ceza kesiyor ertesi gün arkadaşıma gelip anlatıyor çok iyi yaptım bana geleceklerdi ayaklarını kesiverdim diyor hala komşusunun haberi yok onun şikayet ettiginden başka bebekli kadın var onun üstüne kalacak sonuçta bu kız bekaar bebekte yok evde çok akıllı naptı etti bu yaşta zengin kocayı buldu orayı da yönetir bu zekayla :-D
0 oy
tarafından
Babanzn kızı değil ya soylyn ailsne kiznz kardsnz sürekli sigra istiyor diye 
tarafından
Benden uzaklasmisken yapışsın istemiyorum komşuma yapıştı komşum ne derse desin dinlemiyor onu kocasida sakin geliyor evde kocası var yok demiyormus girip kocasından sigara istiyormuş denmiyor annesi çok uyanık kadın bilmez mi hiç kokudan anlar yine anlar ama bilmemezlige yatıyor gibi geliyor bana birde kıza bugün söylen yarın hiç birşey olmamış gibi yapacağını yapar bende hazır uzaklasmisken kabul etmemek için bahaneler uyduruyorum gelemiyor
0 oy
(919 puan) tarafından
Kabul etmezdm kesinlikle eşin çok iyi davranmış ağzına sağlık
tarafından
Eşim öyle yaptıktan sonra gelemedi komşuyu biktirmis şimdide kocası evde olsun olmasın banyoda olsun olmasın hiç dinlemiyormus ben şu sigarayı içip gideyim diyormuş bende hazır uzaklasmisken kabul etmemek için yalanlar uyduruyorum kendi bir nişan oldu bizi kabul etmiyor ama sanırsın biz gitmiyormuşuz gibi davranıp gelsenize der durur her gördüğü yerde hiç birşeyi kafasına takmaz bugün laf söyle yarın hiç birşey olmamış gibi güle güle gelir
(919 puan) tarafından
Canım eşim hasta ne olur ne olmaz gelme de
tarafından
Bana gelemiyor artık canım komşuyu bıktırdı kocasida birşey diyemiyor arkadaşım desede onu dinlemiyormus sanki azarlanan o değilmiş gibi çıkıp geliyormuş ben ikinciyi kattaym acmayiveririm de o girişte evde yokmuş gibide yapamıyor 3 çocukla birinin sesi çıkmazsa digerininkini duyuyor komşum açmıyorum diyor sürekli çalıyor kapıyı açtırana kadar diyor gitmiyorda kapıdan diyor
(919 puan) tarafından
Allah etmesin ev ev gezerken milletin çocuğuna covit bulaştırsa ne olacak
0 oy
tarafından

25 lira verip 1 paket sigara alamıyor mu yani verme bacım hatta bıraktım de :D

tarafından
Ben içmiyorum kocam içer kocam paketi evde bırakır Gökhan'ın sigarasından var mı diyordu gerçi artık eskisi gibi bana gelemiyor komşuyu biktirmis kocası evde olduğunda falan geliyormuş banyo dayken bile ben gideyim demezmis ben hazır uzaklaştırmisken diyorum hiç yüz vermeyeyim zaten eylüle kadar evlenecek bizi kabul etmemiş ben neden kabul edeyim ki siz ne yalanlar söylerdiniz gelmemesi için
tarafından
Artık evde sigarasını bırakmıyor derim bıraktığı zaman da azalınca sorun çıkıyor derim ve direkt yüzüne de kızım sen bir tane paket alıp içemiyor musun derim Yani fırsat verme mi Boş ver Ne gereği var
tarafından
Dedik biz bunları canım hemen güler yüzüne şirin şirin davranır hiç sanki ona soylenmiyormus gibi benden uzaklastida artık yaklaştırmak istemiyorum bu yüzden yalan buluyorum kabul etmemek için o yapıyorya kabul etmemek için ikinci katta olmamda iyi evde olup olmadığımi anca annemden öğrenir annemide uyaririm yok der bitti ama komşumun hemen giriş kat pencereden bakar çocuk sesi duyar açtırana kadar kapıda oturur gitmezmis en azından nişanlandıda eskisi kadar gelemiyormus
0 oy
tarafından
Komşu kızı diyorsun adı üstüne bir ağırlığın olması lazım o yüzü sen vermişsin ben böyle sürekli git gel olaylarını sevmem herkes yerini bilecek
tarafından
Aslanim be atara bak
tarafından
Öyle ama mihrim :) ne bu böyle babasının evi gibi gel git hayırdır bacım derim burası son durak mi :)) belliki kullanıyor post sahibini
tarafından
Ahahha kullandirtmasin ama akil var mantik var ne boka yeni evliyiken gelir
tarafından
Demek akıl yok mantık yok kızda :))

Valla ben babasına anasına söylerdim sürekli gelip rahatsız ediyor sahip çıkın kızınıza :)
tarafından
Artık bize gelemiyor kocam öyle dedikten sonra .. komşuyu bıktırdı komşuda herşeyi söyler yüzüne anlamaz kocası işten gelir banyoda bile olsa ben şu sigarayı içeyim de gideyim diyormuş .. ben hazır uzaklaştırmisken tekrar tepeme çıkarmak istemiyorum siz olsanız yalan söyler misiniz gelmemesi için
tarafından
Yalan soylemeye gerek yok beni bu durumlar icin rahatsiz etme zahmet olacak ama git kendine sigara al nerde iciyosan ic derim
tarafından
Bu şekilde evime gelme ayda yada  2 haftada bir olur baştacı ama beni böyle sigara için kullanıp rahatsız edeceksen kusura bakma samimi gelmiyorsun aynı şey tekrar olursa ailen ile konuşacağım bu durumu derim..

Sigara bıraktığını şöyle bak senden nasıl uzaklaşıyor yada artık evimde sigara icirtmiyorum kimseye de adım atmaz halini hatrini bile sormaz öyle bir tipe benziyor bu arada aşırı cahilmis uğraşma yolu göster derim
tarafından
Bana gelemiyor canım eskisi gibi çok uyanık bu yaşında sigara içmeye geliyorum demez çocugu özledim der göresim geldi sizi der sayılı gelmiştir evlendiğimden beri hazır ayağını cekmisken bende üstüme sicratmiyorum komşumada çocuklarını bahane edip giriyor onun üç tane çocuğu ben bakayım sen işlerini yap diyormuş .. hatta o kadar uyanikki komşuları bugün su komşuya gireceğiz hadi sende gel yarın sizdeyiz demişler hem gitmemiş hemde polise şikayet etmiş bebeğim var rahatsız oluyor yan daire toplandılar coronayi hiçe sayiyorlar demiş polis baskın yapıyor ceza yiyor Birde komşuma anlatıyormus bana gelemediler korkusundan diye of ne ağırlayacağım o kadar insanı diyormuş komsunun hala haberi yok
tarafından
Ay çok fena bir insanmis gerçekten Allah ıslah etsin
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Baştan yüz vermişsiniz
tarafından
Hep böyle kızsanda anlamıyor komşu neler neler dedi hala gidiyor ona kocası işten geliyor banyo yapıyor bizimki banyoda demiyor ben sigara iceyimde gideceğim diyor
(3,599 puan) tarafından
Kuzum kapı kapı gezip sigara isteyen bı insandan  ne bekliyorsun
tarafından
Öyle canım sigara için geliyorum demez hiç hep özledim canım sıkıldı çocuk sevmeye geldim bahaneleriyle gelir bana gelemiyor en son çocuğa ziyarete gelirlerdi doğduluga onlarla girer çıkardı balkonda tüttürur giderdi insanlar gelmeyince gelemedi şimdi beni kabul etmemişsin ben niye kabul edeyim dimi tamam annesinin çok faydasını gördük düğün yapacağımız zaman onunda düğününe koşturur yardım ederiz odesiriz diyorum ben
(3,599 puan) tarafından
Sen bilirsin canım istemiyorsan evine alma
0 oy
tarafından
kabul etme o zıkkımı içiyorsa parasını da versin alsın almıyorsa içmesin 
0 oy
tarafından
Yüz bulmuş tersle
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Sigara olmus en ucuz 20-22 lira  1 olur 2 olur faydasini yormuyirsam faydami gostermem ben de..
tarafından
Hazır uzaklaştırmisken hiç yüz vermeyeyim dimi annesinin faydası çok oldu bize gerçi kızına yüz vermiyoruz komşunun üstünde kaldı nisanlaninca oda biraz rahat etti hergun geliyorsa arada geliyormuş benim takildigim 4 defadır kabul etmiyor ama istediğinde gelecek olmadı sigara içinde geliyorum demez sizi özledim canm sıkıldı çocuğu sevmeye geldim vs diye bahanelerle gelir hiç sigara demez sonra sigaranız var mı bir tütturelim der :-D
(7,786 puan) tarafından
Sen laf arasinda şey de esim sigarayi birakti artik evde icirtmiyorum  oh rahatladim ya falan gibi laf de.  
E gördüm iciyo derse de iste yada disarda icebilir arada fln dersin.
tarafından
En iyisi ben hiç yüz vermeyeyim canım oraya gidiyoruz buraya gidiyoruz diyeyim zaten gelemez uzun bir süre şimdi girecek kapısı var :-D
(7,786 puan) tarafından
Gelse de almazdim ben ya  açık açık derdim babana soyelrim diye
0 oy
(179 puan) tarafından
Kınamak için demiyorum ama Allah ıslah etsin. Evinizden uzaklaştırdığınız iyi olmuş ablası değilsin ya zırt pırt gelemez size. Yüz verme asla tepene çıkar
tarafından
Doğru söylüyorsun canım birde aşırı uyanık bir kız .. bir kere yapıştı mi koparamam kendisi birde bizi kabul etmiyor kaç defadır hayırlı olsuna geleceğiz diye arıyoruz .. annesinin hakkını odeyemeyiz düğünümde çok yardım etti Allah razı olsun şimdi bizde onun düğününe koşarız odesiriz :-D
(179 puan) tarafından
Düğünde yardım edersin ama onun dışında hiç bulaşma o uyaniksa sende uyanık ol
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Asla işine baksın evlerimiz bizim özel alanimiz dingonun ahırı değil hele ki pandemi varken asla
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Küçük de değilmis ki kocan haklı kovmakta. İçmesini biliyorsa almasını da bilecek ondan bundan sigara istemek nedir ne kadar ayıp ya. Sonuçta sigara alan kişiler de parayla alıyor ağaçtan toplanmio bu 
tarafından
Küçük değil ama koca insan aklı var aşırı uyanık bir kız evlendikten sonra falan aileyi bile yönetir diyorum o kadar uyanık :-D
(2,173 puan) tarafından
Gittiği yerde Allah yardım etsin valla

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,191 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 1,922 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,454 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu