0 oy
365 göst.
Moda kategorisinde (2,136 puan) tarafından

Tamam bazı kıyafetlerin kalıbı dar oluyor falanda bu kadarda olmaz. Üstünde 12-18 ay yazıyor ama 6 buçuk aylık bebeğime olmuyor. Öyle çok kilolu bir bebek de değil normal aralıkta kilosu. Sadece bir defa düşük derecede yıkadım çekmiş de olamaz. Kafasını giydiriyorum kolları mümkün değil girmiyor :D

image

8 Cevaplar

0 oy
(4,875 puan) tarafından
Bazı kıyafetlern kalıp olarak dar .  herhangi bir markaya ait değil normal tekstil ürünü ise  dar olup yada yanlış etiket basımı da olabilir. 
(2,136 puan) tarafından
Marka değil canım hediye gelmişti. Dar olabilir de bu kadarda olmaz. 12 aylık bir bebeğin kafası bile sığmaz buna :)
(4,875 puan) tarafından
Yanlış etiket basmışlar o zaman ☺️
-Reklam-
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Valla  bacım  şuan ki çocukari  bir parça  sanıyorlar  galiba  bende  bu durumdan  muzdaripim  kızıma  hep  çocuk  reyonundan alıyorum 17 aylık 13.700 gram 4-5-6 yaş  alıyorum kotonda  geçen  indirim  vardı  orada  kızıma  göre 24-36 aylık  ürünler tam oldu  hatta  bi parça  büyük  geldi  ama  onun haricinde  çoğu  marka  küçük  kalıp  yapıyor  bilerek mi yapıyorlar  bilmiyorum  standartlara  göre  ortalama  kiloyu mu baz  alıyorlar  merak ediyorum 
(2,136 puan) tarafından
Etikete bakmamak lazım aslında. Bu hediye gelmişti  ben alsam küçük olduğunu anlar almazdım. Ama neyi baz alıyorlar bende merak ediyorum.
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Nerden aldın kı? 

Bazen şekilsiz saçma kıyafetler oluyır 
(2,136 puan) tarafından
Hediye gelmişti canım. Markası bilindik değil.
(5,123 puan) tarafından
Yani şekilsiz bişey, daha önce karşılaştım ben de. Fazla uzatmadan kaldır gitsin
0 oy
tarafından
Kumaşı ile alakalı olabilir kaliteli değilse veya kumaş türü çekmeye müsaitse veya yıkanması gereken ayardan daha yüksekte yikanmissa çekmiş olabilir
(2,136 puan) tarafından
Yok canım ilk defa yıkadım giydirmeden önce. 30 derece yıkadım. Yıkanmadan öncede böyleydi.
tarafından
Ay şimdi korktum ya LCW dan toplu yazlık sipariş verdim  bazılarını bir beden büyük bazılarını da kendi bedeni aldım kendi bedeni olanlar küçücük gelmez inşallah
0 oy
tarafından
Ben kız kardeşim de yeğenime 3-4 yaş kıyafet alıyor . Yeğenim bir buçuk yaşında  kıyafetler tam oluyor . Kilolu bir bebek değil yaşıtlarına göre 
(2,136 puan) tarafından
Aynen işte kilolu olsalar ondan olmuyor deriz.
0 oy
(17,409 puan) tarafından
Kiz hep öyle ya. Benimki 3 yasina degil kilosu falan normal ama 4-5 yas bile ufak geliyor. 
(2,136 puan) tarafından
Etiketlere bakmamak lazım demek ki.
(17,409 puan) tarafından
Aynen canim. Biz elimize metre alip bacak ve kol boyunu ölcerek aliyoruz.
0 oy
tarafından
Benimde ya delircem çok küçük kaliblar
0 oy
(163,564 puan) tarafından
dar kalip iste     

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 149 göst.
17 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Ygzkaan (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 458 göst.
0 oy
8 cevap 319 göst.
29 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Caglakaratekinn (5,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 215 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,339 soru

24,182,008 cevap

336,371 kullanıcı

...