0 oy
466 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,163 puan) tarafından

image

Bu setin hakkında ne düşünüyosunuz canlarım :****

8 Cevaplar

0 oy
(3,443 puan) tarafından
Ben cok beğeniyorum zaten ama önemli olan mutfak ile uyumu 
(1,163 puan) tarafından
Aynen canım ama ben beyaz eşyalarımı gri ya da krem istiyorum da bunda kararsızım acaba uyum sağlar mı diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vestel alma bence canım ben vestelin servisin de çalıştım ve hiç kalıteli değil ürünleri şans işi tabi bu elektirikli aletler ama malzemesi servisi dışında başka yerde de olmuyo dışarı vermiyolar ve garantisi bitince tamiri gerekirse sıkıntı 
tarafından
Ya ben evim de ankestre kullanmıyorum eşyalarım hep beyaz ama beyaz eşya servisinde çalışıyorum onc eden vestel de çalıştim oradan çıktım uğur girdim ordanda çıkınca simfere girdim dükkan da tanitim urunlerimiz var bizim de beyaz renklileri silmesi zor oluyo ya hafta da 2 mutlaka silmek gerekiyo tim urunleri
(2,483 puan) tarafından
Kuzum ben her aksam siyah ocagimi siliyorum ve gun icerisininde de ve ustu hep ortulu oldugu halde tozdan gecilmiyo ve bazi lekelerk ne yaparsam yapiyim gecmiyo nefret ediyorum resmen ocak temizlemekten kiii bekarken cok cok severdim o derece
Benim tum beyaz esyam arcelik bi sıkıntı yasamadim ama temizlik yonunden siyah ocagi dusmanima bile önermem (eltime önerebilirim)
tarafından
Ahahha eltine ver o zaman kendine yenisini al o uğraşsın biraz da :D
(2,483 puan) tarafından
Allaha yakın bana uzak olsun çöpe aticagim peceteyi bile vermem ona ayy sinirlendim bak yine pisss yılaağğğnnnn
tarafından
Aman canini sıktığını değmez akşam akşam boşver canım
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Görüntüsü çok güzel ve farklı duruyor. Fakat bu renk kullanımı kullanışlı mı bilemedim. Marka konusunda da yorumsuzum çünkü vestel kullanmadım.
(1,163 puan) tarafından
Kız markaya bakma bu marka almıcam beko ya da Samsung istiyorum
(1,865 puan) tarafından
Ben beto kullanıyorum ankastre ve cok memnunum :) renk güzel vintage bir havası var.
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Cok hosuma gidiyo bu modeller ama mutfakla uyumlu olmasi lazim yoksa cok sırıtır canım onun yerine beyaz cam ocak alabilirsin

Ama sakın siyah cam almaa sakınnn
(1,163 puan) tarafından
Siyah yakıştırmıyorum mutfağa ya ama beyazda istemiyorum nedense :)))
(2,483 puan) tarafından
Dedigim gibi canim bu modeli alirsan mutfaginda ona gore olmasi lazim
(1,163 puan) tarafından
Valla ortada ev falan yok mutfağım nasıl olucak bilmiyorum ://
0 oy
tarafından
Çok hoş ya bnce güzel 
0 oy
tarafından

Fikirleri fakirler okumam:angel: çok güzel canım bunu bende çok beğeniyorum 

0 oy
tarafından

Kuzum vestel almaaa lütfen :ermm: en uyduruk markayı al vestel alma derim 

0 oy
tarafından
Güzel bence gri sakın alma sakın sakın ben hayatımdan bıktım aşırı parmak izi yapıyor alabiliyorsan beyaz cam olanlardan al onlarda çok güzel 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,478 soru

24,072,778 cevap

330,774 kullanıcı

...