0 oy
823 göst.
Diğer kategorisinde (960 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sezeryan Doğum yapalı 39 gün oldu riskli gebeliğimden dolayı yaklasık 11 aydır birliktelik olmuyordu ilk birliktelik sonrası kanama oldu normal mi? Ciddi bir durum var mıdır doktora gitmek mi gerekiyor? 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben olsam ciddiye almazdım kanaman devam ediyor da olabilir illa 40 günde bitecek diye bişey yok
tarafından
Dinen günah beklenmesi gerekir ama hem sağlık açısından hem günah abdest alması lazım canım nasıl 40 gün bitecek diye birşey yok
tarafından
Kanamasını diyorum ben canım yoksa ben kendim 42 gün bekledim nolur nolmaz diye
-Reklam-
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Sezeryanla ilgili bilgim yok ama normal doğum yapan birisi olarak böyle bisey yaşamadım canım 
0 oy
(817 puan) tarafından
39 gün olmş 1 gün daha bekleseydın bacm:) 40dan sonra ılıskı uygun olurdu ama kanamam devam edıyor olabılır sezeryanda öyle oluyor benım 51 gün sürmüştü dogru dürüst gelmıyordu onuda damla damla baya sürmüştü 
(960 puan) tarafından
Doktorum 20.günümde beklememize gerek olmadıgını söyledi ben yine de içim rahat etsin diye bekledim leke leke arsda geliyordu çok nadir ama
(817 puan) tarafından
Doktorları bılmem dınımzcede saglık acısından da uygun degıl dıye bılıyorum ama sız bılırısnz tabı
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Kanaman devam ediyordum sezaryenle bi alakası yok
(960 puan) tarafından
Kanamam bitmişti normalde
(14,412 puan) tarafından
Olabilir sorun yok canım merak etme
0 oy
tarafından
Belki Adet olmuş olabilirsin ben 40.gunde adet oldum
(960 puan) tarafından
Ama adet kanı değildi açık renkti baya
0 oy
(12,080 puan) tarafından
Kız belki içinde kalan kan gelmiştir lohusa yada adet kanı bence normal 
(960 puan) tarafından
Adet kanı gibi değildi ama içimde kalan kandır o zaman yogun gelmedi
0 oy
(27,136 puan) tarafından
Normal canım sen kontrollerine gittinmi naptın
(960 puan) tarafından
20. Günümde doğum sonrası kontrolüm vardı ve doktorum herşeyin iyi oldugunu normal değil sezeryan doğumda 40 beklemenin gerek olmadıgını söylemişti
0 oy
tarafından
Keşke 40 nı bekleseydin
tarafından
Geri geldim❣️❤️
tarafından
Hosgeldin kuzum❤️☺️olmuyor burasiz bağımlılık yaptı ☺️☺️
tarafından
İyi geliyorsunuz ❤️ ben kötü olsamda biraz rahatlatiyo
tarafından
Azda olsa teselli bulabiliyorsan takılmaya devam ozamn ☺️☺️❤️
0 oy
tarafından
40. Günden sonra birliktelik hem sağlık açısından hem dinen uygundur keşke abdestini aldıktan sonra olsaydı canım 
0 oy
(82 puan) tarafından
Eğer kanamanın bittiğine eminsen uzun zaman sonra olduğu içindir büyük ihtimalle. 
(960 puan) tarafından
Evet kanamam bitmişti normalde
(82 puan) tarafından
Uzun süre sonra ilişki olduğu içindir canım büyük ihtimalle.
0 oy
(1,571 puan) tarafından
E kanaman bitmis miydi yoksa devam ediyo muyudu kanaman
(960 puan) tarafından
Kanamam yoktu hiç çok nadir leke gibi 1 damla vs oluyordu
0 oy
(54,106 puan) tarafından
Keske biraz daha bekleseydiniz iyilesmen icin uzun sure olmadigi icin zorlamadan olur
(960 puan) tarafından
Martta 1 yıl olucak neredeyse herhalde uzun zaman oldugu için oldu o zaman
(54,106 puan) tarafından
Aynen ondandir
0 oy
tarafından
Ben 2 ay adet gördüm kesiliyordu 1 gün 2. Gün yine oluyodum 
(960 puan) tarafından
Ama adet kanaması gibi değildi açık renkti doğum sonrasında da öyle büyük kanamam olmadı
tarafından
9 aydır adet görmüyorsun kalan kandır içeri sıvı girmesiyle çıkmıştır bu kadar açık olmak istemezdim
(960 puan) tarafından
Sorun değil hepimizin yasadıgı durumlar önemli olan üslup ve anlatılmak isteneni anlatmak. Teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim
0 oy
(373 puan) tarafından
40 çıkmadan nasıl birliktelik oluyor anlamış değilim. Benimde bugün cikicak ama hala kanamam var özür sayılmasına rağmen tabiki bitmesini bekliyiycem
0 oy
(576 puan) tarafından
Normal canım rahim daha kendini toparlayamadığı için ilişki sırasında zorlanma olmuş o yüzden kanama yapmış biraz. 39 gün 40 günle alakası yok. 50.günde ilişki yaşadık aynı durum oldu. Sezaryen doğum yaptım ben de
(960 puan) tarafından
Ben zaten 40 gün beklemedin mi diyenler olmasın diye 39 u belirtmek istedim ama yine aynı yorumlar oldu doktorum 20. Günümde yasaybilirsin dedi yine de beklemek istedim. Yaklasık 1 yıl olucak martta ilişki yasamayalı biraz zorlama oldu evet zaten sanki ilk kez yasıyormusum gibi yogun bir acı hissettim kanamada olunca tedirgin oldum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 315 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,812 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
5 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simru (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
6 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Donduuu (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
29 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,799 soru

24,129,939 cevap

333,967 kullanıcı

...