Bana anlattıklarız çok saçma geldi. Ya sizi sevmiyo. Yada kafasında sorun var. Yoksa neden öyle yapsın ki
Erkek milleti işte kafalarında 40 tilki dolaşıyor kaçan kovalanıyor o senin yanına gelsin bidakine gitme boşver
sen hala sigarami iciysn cnm
Hamilelikte sigara içmesen çok iyi olur.. senin ici nde zararlı ama cocugununda vebaline girmesen iyi edersin.. bu arada severek mi evlendiniz ? Bence hiç eşine yanaşma süslen puslen ama hiç yanaşma o adım atacağı zamanda basın kirpiklerin agrisinn
Nie ne derdi var ki sorsaydin ne oldu senin derdin ne ki die die hamile halimle senin gönlünü yapmaya çalışıyorum daha ne bu afra tafra deseydin yanaşma canım ne hali varsa görsün
Sigara içmeyen bir eşse ve hamiöe olduğun halde sigara içiyosan ona sinir olmuştur belki banyoya girerken elinde telle mi girdi öyleyse sıkıntılı
Kuzum keşke özelini bu kadar detaylandırıp anlatmamış olsaydın. Çünkü kadının eşiyle münasebetini bu kadar detaylı anlatması dinimizde caiz değil . Biz seni ve eşini tanımadığımız için şimdi ne desek sana çare olmaz. Yangına körükle giden olur, seni haksız bulup eşini haklı bulan olur vs. Bu problemi eşinle güzel bir dille konuşarak halletmelisin. Telden birşeyler izleyip kendini o şekilde rahatlatıyor da olabilir. Ayrıca hamile halinle sigara içiyormuşsun. Bebeğine yazık etme canım. Onun hakkına giriyorsun.
En fazla kendni tatmin edip bosalmstr ne olucak valla bnm esimde bna ayda bir belki yanasir . Pdikojik yanasamyrum sana diyo gobegimi gorunce vazgeciyo bisey olmasn dye belki esinde bu yuzden anlmydur iliski sirasinda bisey
1,487,155 soru
24,311,969 cevap
344,799 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın