0 oy
351 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
Arkadaslar 4 aylik kizim yatmak istemiyor genel olarak uyandiktan sonra surekli kucakta oturmak yada gezmek istiyor yatirdigimiz anda aglamaya basliyor basina bu durum gelen varmi artik kafayi yemek uzereyim surekli bi aglama halindeyiz

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yere battaniye ser yüzüstü yatır önüne koy üç beş oyuncak debelensin onlarla sıpa ☺️
(72 puan) tarafından
Benimkide aynı şekilde yüzüstü yatiriyorum maksimum 5 dakika durduğu oyuncak falan hikaye anca pijamasini çoraplarını çıkarıyorum bağırdığı vakit o zaman susuyor
(6 puan) tarafından
Evet benimkide oyle ciplaksa cok rahat susuyoo bi sure ‍♀️
-Reklam-
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Çıngırak felan onlarla oyalamaya çalışsan 
0 oy
(72 puan) tarafından
Aha vallahi billahi benim oğlan da öyle... napcami şaşırdım sürekli gezmek istiyo kucakta giki çıkmıyor yatırdığım an dövmüş gibi ağlıyor gündüz o kadar değil ama akşamları hep böyle 10 gün sonra 4 aylık olcak benim kide
(6 puan) tarafından
Evet bizimde o sekil yani artik korkuyorum bi rahatsizligimi var diye endise ediyorum dr goturuyoruz hicbisey yok sukur insallah duzelir bi an once
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Benimkide öyle yaa 3 gün sonra 4 aylık önüne oyuncak koyup yastığa yüzüstü yatırıyorum bu sefer alamıyor diye bağırıyor ☺️♥️
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Ayni sorum bizde de var ya yatiriyoruz kafasını kaldiriyo kip kirmizi oluyo almayınca ağlıyo terliyo kendini sıkıyo bizde kucakta tutuyoruz kisa sureki oturtuyoruz
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Her ağladığında aldığınız için kucağa alışmış. Yatır yere oyuncak halısı fln bişey koy onunla oyna dikkati dağılsn
0 oy
(6,542 puan) tarafından
4 ay atagi canim 35 gun suruyo :D
(6 puan) tarafından
35 gun muuuuu‍♀️‍♀️‍♀️
(6,542 puan) tarafından
Evet
0 oy
(1,033 puan) tarafından
Bnimde 3 aylik oglun oyle yemin ederm 1 saattir agliom sabahtan berni uyanik kafayi yicem
0 oy
tarafından
Ahhaa benimkide öyle 4 ay 6 günlük uyanır uyanmaz gezecek oturacak yatarsa çığlık çığlığa oyuncaklarla filan bı yarım saat oyalayabiliyorum o kadar kucakta bile gezmek istiyo bütün gün kollarım kopuyo kucağımda onla iş yapıyorum mecbur napiyim
0 oy
tarafından
Alıştırmaya bak. Koy yere alışsın oyuncak ver devamlı sıkılınca Baska ver. Kıpırdatmaz yanından yoksa
0 oy
(7,022 puan) tarafından
Cnm bebek alışkanlıklari 4. Aydan sonra başlıyor haberin olsun. Açtığın bir ninni bir ilahi yada sürekli kucak falan hepsi işliyor tabiki evladını al kucağına sarıl op bol bol kokla ama biraz yere bırak..  bide bu ayda ona gece gündüz kavramını alistr bilmyrdur şimdi  ha oturmak için blki kimileri Erken falan fermi bilmyrn ama bn kicagimda 4. Ayda oturtiyirdum bu senin tercihin. 

Son olarak atak haftasida olabilir bnm kızım ilk on beş gün çok huzursuz cekilmezdi uyuturdum arkamı dönersin uyandırdı elhamdülillah düzeldi şuan 7 aylık

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,023 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (298 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 204 göst.
8 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.