0 oy
505 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya bu iyi mi kötü mü bilmiyorum ilerde bu kadar fazla hormon alıyorum dıe çocuk olmaz sa diye endişe ediyorum sanırım birakinca iğneyi hemen vücut toparlanmiyor bir seneyi buluyor diyorlar acaba üç ay sonrakini vurulmasam eşim geri çekilme yapsa bide prezervatif kullansak olur mu?

Yada igneye devam mı edeyim 

17 Cevaplar

0 oy
(6,848 puan) tarafından
İgneyede güven olmuyor Cnm çevremde çok vakası var aşırı denge bozuyor regl olamama gbi felan sen yine diğer tedbtlerini de al
tarafından
İğne kullanıp hamile kalan oldu mu
(6,848 puan) tarafından
Evet cnm burda da çok denk geldm
tarafından
Bende en iyisi o diye düşünüyordum tüh
(6,848 puan) tarafından
Hap la kalanda var Cnm . Vala en iyisi kocayla görüşmemek :) yumurtalara günlerini takip et bari o günler de yapmamaya çalışın isterseniz.
tarafından
Ay yok öyle bir durum yokta bir daha istemiyorum eşim korunuyor ama ben kendimde önlem almayı düşünüyordum hepsi boş o zaman :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bir kere yaptım hormonlarım alt üst oldu düzeldi çok şükür hamileyim suan son ayimdayim 
0 oy
tarafından
Kız ne kadar fiyatı bende düşünüyorum bu regl den sonra hiç danismadim ebeye 
tarafından
17. Bucuk mu ben 1 aylık olana 70 verdim :////
tarafından
Aylık olanı da mi varmış onun bir farkı var mı?
tarafından
Yo aynı birisi 1 aylık diğeri 3 7 eczane gezdim ne 1 aylık ne 3 aylık bulamadım en son 8. Eczanede 1 aylık buldum şikayet artmış hormon bozukugu yapıyor fiye artık gelmiyor dedi eczaneler
tarafından
3 aylık emziren anneler için .
tarafından
Bilmiyorum emzirmedigim için sıkıntı yok ikisi içinde ama vır kaç ay sonra spiral taktircam yine
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Keşke spiral taksaydın canım ben ilaç ve iğneye olumlu bakmıyorum 
tarafından
Sprail taktirmaya gittim takacaklardi sonra vazgectim
(1,009 puan) tarafından
Neden ki canım adetliyken hiç hissetmessin bile
0 oy
tarafından
4 sene korudu beni iğne sağolsun. İkinci çocuktan sonra yine iğne düşünüyorum. 
(684 puan) tarafından
O iğneleri iki yıldan uzun kullanmak sağlığa çok zararlı kadınlık hormonlarini yok ediyor
tarafından
İlk aylarda bir adaptasyon süreci illa ki oldu. Bazen hiç olmadım bazen kanama çok oldu. İkinci iğneden sonra hiç bir problem yaşamadım . 3 aylık olan emzirmeye uygun, emzirme bitene kadar kullandım. Sonra aylığa geçtim iki yılda öyle korundum.
tarafından
4 yıl kullandım ikinci çocuk için bıraktım. Şu an hamileyim. Kadınlık hormonları yok eder diye bir uyarı olmadı. Sadece Herkesin vücudu aynı tepkiyi vermeyebilir.
(684 puan) tarafından
Benim vücudum asla alışmadi maaf etti beni hemsirem vurunma demişti pişmanım keşke dinleseydim
tarafından
Aynı sıkıntıları ben hap ile yaşadım. Bir başkası spiral ile. Her vücudun tepkisi de bünyesi de farklı oluyor. Herkes kendine uygun yöntemi bulmalı. Buda bazen denemeden olmuyor.
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Biz direk prezervatif kullanıyoruz canım. Sağlam kaliteli al birde takınca aslinda delik olup olmadığı belli oluyor. Ne hap nede iğne bana mantıklı gelmiyor devamlı dışarıdan vücuduna yabancı madde almış oluyorsun.
tarafından
Delik olduğunu nasıl anlarsın bide hangi marka kullniosun
(1,965 puan) tarafından
Ok alıyoruz canım prezervatifi tik taktiktan sonra eğer uç kısmı balon gibi şişiyorsa bu patlak olmadığını gösterir.
(1,965 puan) tarafından
Bazen let"s falanda aldığımız oluyor ama ok daha kaliteli
0 oy
(684 puan) tarafından
Bende vurundum canım bı yıl boyunca şuan hasta oldum artık polikistik over var bende şuan 14 aydır adet olmuyorum kilo aldım karnım şiş ve ilaçlar bile ise yaramıyor sağlığımı ellerimle maaf ettim
0 oy
(163,444 puan) tarafından
hormonlari mahvediyo ve guvenilmez
0 oy
tarafından
Vallah hiç bir korunma yöntemine güvenmiyorum olacağı varsa çelik donda giysen oluyor :( 

Bende çok korkuyorum 3. Bir bebek olmasından 

Prezervatif + geri çekilme ikisini kullanıyoruz inşallah kalmam 
0 oy
(319 puan) tarafından
spiral en iyisi, ben doğum yaptıktan sonra hemen takın dedim 30 günlükken taktirdim eşimin haberi yok çocuk kontrolüne gidiyoruz sandı. izin vermiyor eşim korunmaya geri çekilmeyi de beyefendi yapmıyor 2 sene oldu hiç anlamıyorum bile, esimde anlamadı henüz 
0 oy
(669 puan) tarafından
Ya bırak allah askna öldürdü beniya 2 kere vuruldum oda eşimin zoruyla spral taktırtmadı igneyi vuralı 5 ay oldu hala olmadım kac kere test yaptm hormonları bozuyo rahim duvarını inceltiyomus dahada yaptrmam bence sende yaptrma erkeklere poset takmak niye bukadar zor geliyo anlamadm 2 dklk zevkten sebep saglgmzdan oluyoruz 
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam birkaç gün önce bir yerde gördüm ve en az etkisi olan korunma yollarından biri iğne ve sonra ki gün hapıymış.. Bende ne yapacağım bilmiyorm hiç biri güvenilir olmuyor ve 3.yü hiç istemiyorm 
0 oy
tarafından
Bende  tek bir kere vuruldum 1 yılda zor kendime geldim suan şükür ki hamileyim 
0 oy
(2,033 puan) tarafından
Fiyatı ne kadar canım bende alcam
0 oy
(511 puan) tarafından
Canım spral neden taktirmiyorsun
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum.  Oğlum 6 aylık 2 kez oldum.  Süt hormonu salgiliyor sütü arttırıyor adet olamıyorum bide süt hormonu maalesef kadınlık durtulerini yok ediyor. Bunu göz önünde bulundur canım 
0 oy
(929 puan) tarafından
3 aylık igne ile asla hamile kalınmaz kim demişse yalan demiştir kusura bakmasın rahim duvarını kalınlaştırıyor ve hamile kalma riski asla yok adet bile zor geliyor az oluyorum yani 12 yıllık evliyim hep onunla korunuyorm 3 çocugum var bıraktıktan 3 ay bile geçmeden hamile kaldım hep hap unutulyor pzerratif yırtılır sprail kayar derken bu en rahatı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 202 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 2,648 göst.
20 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 488 göst.
0 oy
2 cevap 107 göst.
12 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,510 soru

24,112,156 cevap

333,030 kullanıcı

...