0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Beni tanıyanlara tanımayanlara selam olsun nasılsınız öncelikle ? 

Ben Bu gün 10+5 haftalık hamileyim bir kaç gündür özellikle dünden beri kalbim çok hızlı atıyor ve nefes alıp verirken zorlanıyorum o sırada çok yorgun oluyorum ve konuşamıyorum kontrolüme 2 hafta var sürekli uzanıyorum dinleniyorum ama uzandığım halde hızla atıyor. Sizin böyle oldu mu olduysa ne yaptınız . 

5 Cevaplar

0 oy
(7,984 puan) tarafından
Tansiyonun a baktır cnm bı 
tarafından
Tansiyon aletim yok sağlık ocağı da yakın değil . Elazığ da merkezde deprem oldu ya bizim evin aşağısındaki yıkılan evler oldu sağlık ocağını da yıktılar daha yapmadılar sağlık ocağı da diğer mahallede baya uzak . Ama eşime söyledim araştırıyor sözde alacaktık bir kaç ay önce ama nasip olmadı
(7,984 puan) tarafından
Komsunda filan yokmu cnm bende alicaktim çok pahalı ikinci el bile 250,300 TL zor vala
tarafından
Aslında apartmanda birinde var çok konusmuyoruz samimi değiliz bide hamile olduğumu bilmiyorlar hiç gidesim yok . Dediğin gibi çok pahalı olmuş Allah yardımcımiz olsun
(7,984 puan) tarafından
Aminnn cnm bnce bikerelige mahsus git olctur nolur nolmaz bebisimde önemli deyil hamile oldumu soylemesin kotulestim dersin yada hiç olmadı limonlu su iç bı baş ağrım varmi
tarafından
Yok canım baş ağrısı baş dönmesi yok . Olmadı gideyim bakayım
(7,984 puan) tarafından
Haber et kız inşallah tansiyon değildir ya
tarafından
12-8 normal bence
tarafından
Büyük 12 küçük 8
(7,984 puan) tarafından
Normal canım allha şükür
-Reklam-
0 oy
(3,007 puan) tarafından
Hamilelerde nabız yüksek olabiliyor canim
0 oy
(163,448 puan) tarafından
tansiyonu olc duzenli
0 oy
tarafından
Cânım içinde bi kalp dk 120-160 defa atıyor e mâlum senin kalbin de ona oksijen sağlıyor o yüzden  :)) ben ufacık bi.iş bile yapsam çok yorulup nefes nefese kaliyordum.
tarafından
Evet çok haklısınız ilk bebek olunca istemsizce evham yapabiliyorum :)
0 oy
tarafından
Tansiyonunu ölç canm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
0 oy
6 cevap 179 göst.
0 oy
6 cevap 90 göst.
28 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne3545 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,473,956 soru

24,132,148 cevap

334,091 kullanıcı

...