0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından
Kizlar 29 haftalik gebeyim bebege birseyler almak istiyorum esim annem dahil daha erken iyi degil hemen almak diyor o yuzden de bana hep vesvese geliyor digru mu sizce hic bisey alamadim ya almayi gec bebek urunlerine bakinca korkuyorum

19 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hurafe olarak değilde bebeğe bir şey olur üzülürsün diye düşünüyorlardır bence. Epey de olmuş haftan insan hevesleniyor  ama inan bir günde bile alınır çoğu şey 
-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından
26. Haftada cantasi hazir olan insanlar varya yok öyle bişey almak istiyosan al 
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Bence artık almaya başlasan iyi olur zaten insan almaya başladıkça eksikler çıkıyor ve bu baya zaman alıyor en azından yavaş yavaş al ki birden çok olmasın 
0 oy
tarafından
Hurafe tabiki 
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Sacmalamislar ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez almaya başladım bi kiyafet çocuğun ömrünü belirlemez azcık mantık 
0 oy
(919 puan) tarafından
Bana da ilk bebekte aynısını yaptılar 35. Haftada anam yürü ki yürüyesin ağırlaştım ceza oldu resmen 
0 oy
(17,407 puan) tarafından
Rabbim ne derse onu yasiyoruzz 

Bende hazırlamiyordum erken daha diye 37-38 haftada yaparım diye ablamin içine doğmuş gibi dedi hazırla köy çantanı nolur nolmaz 35 haftalık doğdu oglumm bence hazır et 
0 oy
tarafından
Hurafe tabi ne alaka kiz al yavaştan yavaştan 
0 oy
(388 puan) tarafından
bizde ilk gebeligimde 28 den itibaren almaya basladk ikincide 23 haftalikken aldk.bugunun fiyati yarina uymuyo valla 
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Üfffffffffffff gerçekten imdat şöyle insanları görünce bağırasım geliyo ya ben 20 25. Haftalarda kızımın tüm kıyafetlerini yıkayıp ütüledim tektek herşeyi hazırdı. Napacak doğduğu gün mü alacakmış kıyafeti
(28 puan) tarafından
Esim beni cildirtiyor bebek dogunca alacakmis besigi
(5,213 puan) tarafından
İyi ozaman sağlam bi para biriktirsin çünkü bianda alması çok zor bebek eşyaları çok pahalı
0 oy
(4,523 puan) tarafından
Ben hamileliğimi duyar duymaz her şeyi aldım  1 yıllık bezi ve ıslak mendili kremleri oyuncakları arabası beşiği nevresimleri kıyafetleri de 1-2 yaşa kadar almıştım yani aklına gelebilecek her şeyi almıştım fazla fazla. Ama 5 aylıkken erken doğum yaptım ve gördükçe o eşyaları daha çok üzülüyorum tabi ben hastanedeyken eşim her şeyi paketleyip kaldırdı ama ister istemez evde temizlik yapınca görüyorum ve daha çok üzülüyorum ne atmaya kıyabildim ne başkasına vermeye. Yani diyeceğim bana sorarsan alma en azından biraz daha haftan ilerlesin 35 haftalıkken acil olanları al en azından
0 oy
tarafından
Ne alaka ya benim 16 haftalıkken eşim aldı ilk hastane çıkışını. Sonra devamı geldi ve eksik bitmiyor zaten
0 oy
(14,859 puan) tarafından
Allah nasip etmedi mi eve geldiğinde de kullanamaz  canım rabbim esirgesin sağlıkla al kucağına inanma her seye
0 oy
tarafından
Saçmalık bence mantıksız
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Ay saçmalamasınlar ya geç bile kalmışsın
0 oy
tarafından
Al bence doğuma ne kalmış karnın büyüyünce son zamanların ağrın falan olacak o zaman daha zor olur alışveriş şimdiden al yıka ütüle
0 oy
(7,808 puan) tarafından
Valla bırak hamileligi çocuk yapma kararı aldıktan hemen sonra almaya başladım ben çıtçıtlı badi,tulum,pijama hepsinide giydirmek nasip oldu çok şükür insanın tatlı bir hevesi o niye engelliyorlarki.
0 oy
(495 puan) tarafından
Yok ya bisy olmaz allahin izniyle al cantanida hazirla ne zmn ne olacagi belli olmaz erken dogum bile olebilir 
0 oy
(163,427 puan) tarafından
onu banada cok dedilerdi ama hurafe degil o hani bisi olur vs gibi ama haftan ilerlemis al bence agirlasinca almasi zor olur

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 31 göst.
10 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 279 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (539 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 814 göst.
22 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde NuReLLa -_- (20,634 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,135 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,126 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,111 soru

24,094,187 cevap

331,964 kullanıcı

...