0 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar format mi değişmiş bayadır izlemiyorum erken doğum riskim olduğu için rahatsızlığım var bu 2 defadır denk geldim izlik dedim ama bi bakıyorum 2 tane **** olduğum hiç sevmedigim yarışmacıyı koymuşlar oraya sunuculuk yapıyor hiç bisey anlamadım nolmus ki 

5 Cevaplar

0 oy
(163,471 puan) tarafından
bilmem ben izlemiyom
tarafından
Bende bayadır izlemiyordum sevda bi baktım saçma bisey yapmışlar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aslıhan Hünel kız o , ünlü Bir kadın.yarismaci değildi yanı
(402 puan) tarafından
Asli hunel canim instagramdan baktim
tarafından
Aman ha aslı ha aslıhan aynı kapıya çıkıyor ☺
(402 puan) tarafından
Hahahahaha aynen canim senin için aslihan deriz ne olacak
tarafından
Demi yaa seni mi kiracaz☺
tarafından
Kalbimi fethettiniz kızlar:)
0 oy
(402 puan) tarafından
Fiskos yeni bölümden once iki kndini bilmez insanlari elestiriyor seviyesizce bende bıraktım izlemeyi berbat
tarafından
Ayyy bari izlenecek birilerini koysunlar bu iki tipi koymuşlar buraya hele o gamze beni s.inir ediyor yaaa milleti yerin dibine sokuyor bende artık izlemem bune boyle
(402 puan) tarafından
Ayyy ikisi de seviyesiz beterler birbirlerinden pis pis konuşuyorlar özellikle gamze cok fena bnde izlemiyorum protesto ediyorum :))
(402 puan) tarafından
Geçen hasta sisman bi kiz vardı 20mili yaslarinda gamze gelmis diyo az boğazını tut 35 40 duruyorsun ne ayip sey sana mi kaldi milletin goruntusu kilosu babasinin ekmegini yiyo sanki pislik kadin kendi haftasinda milleti yedi nasıl ağlıyordu ayy ben olsam rezil etmistim onu kızlar iyi sustu
tarafından
Inanmiyorum yok artık ayy yani sanane kız kiloluysa dediğin gibi sanki babasının ekmeğini yiyor a.ptal kadın ya kanal bide bunu sunucu eleştirmen diye ekrana çıkarıyor hey Allahım
(402 puan) tarafından
Yorumlara bakiyorum kimse memnun değil yani ne diye bunlar bilir kisi falan degiller bir ic mimar olsa anlarim ama seviyesiz kadınlar evleri değil insanlari eleştiriyorlar halada dediğin gibi eleştiri yapiyolar
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Komik ve basit olmus 
tarafından
Yok kuzum yaa hic sevmedim gamzeyle o sapkali kadını hiç sevmiyorum milleti yerin dibine sokuyorlar kendileri çok iyimiz gibi
(3,238 puan) tarafından
Ayy aynen izlenmez artık
0 oy
tarafından
Normal şartlarda kaynana arkadaşı yada komşusu elestirse demediklerini bırakmazlar para diye kendilerini rezil ediyolar
tarafından
Aynen yaaa para için neler yapiyorlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 174 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 335 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Vidividi (1,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
5 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
9 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Neslipep (878 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,815 soru

24,145,184 cevap