0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,631 puan) tarafından
Gençler eşim pozitif. Ben olmadım test. Iki bebeğimiz var. 

Doğal yollarla nasıl daha hafif atlatabiliriz? Bebeklere bulaşmasın istiyorum ama maalesef. Ne olucak nasıl olucak hiç bir fikrim yok beni aydınlatın

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben emziriyorum yinede bulaştı bebeğime ister istemez bulaşıyor bol meyve bol su için tavuk suyu çorbası kelle paça sarımsaklı şeyler beslenmenize dikkat edin zencefil ıhlamur bunları tüketin geçer inşallah
(2,631 puan) tarafından
Teşekkür ederim hepsini yapıyorum zaten yapmaya devam edeyim
tarafından
Sizde test yaptırın yinede benim eşim yaptirmadi test ben yaptırdım ben pozitif çıktım büyük ihtimalle eşinizden bulaşabilir ayrı durmaya çalışın
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin maske taksın sürekli ellerimi yikasin ayrı tuvalet kullansın varsa ıhlamur ballı süt sarımsaklı çorbalar tüketsin ve eczaneden suda eriyen vitaminler var onlardan alın içsin kesinlikle alın ama portakal mandalina liimonlu şeyler yesin
(2,631 puan) tarafından
Evet taktı maske. Her gün taze portakal limon sıkıyorum zaten. Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Belirtileri ne . Cok gecmis olsun Rabbim hayiirli sifalar versin 
(2,631 puan) tarafından
Baş ağrısı ve ateş oldu pazartesi günü ve hiç keyfi yoktu gün boyu uyudu..  2 gündür üstündekileri ıslatacak kadar terliyor keyfi iyi ama.. Bende çok şükür birşey yok . 1 yaşındaki kızım sabah ateşliydi... ben kendimden çok çocuklarıma birşey olmasından korkuyorum
0 oy
tarafından
Üzgünüm ama aynı evin içinde ne yaparsan yap bulasıypr ama bebekler çok kolay atlatiyor. Ben sadece c vitamini ve d vitamini takviyesi aldim. Emzirdiğim için. Bebeğim 2 gün ateşlendi.
tarafından
İnsallah olursada hemen Calpolle başlarsın. Çok şükür onlar bizden dirayetli.
(2,631 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
tarafından
Burdan bir arkadas yazdı bana da. Bir bardak süte 1 er çay kaşiği zencefil zerdeçal ve karabiber. Sabah içtik biz eşimle aç karnına. İyi geldi isterseniz deneyin.
(2,631 puan) tarafından
Ay çok sağolun, hemen deneyeceğim
tarafından
Geçmiş olsun insallah.
0 oy
(3,167 puan) tarafından
Bebekli isen muhakkak bulaşıyor ama çocuklar da hafif geçiyor çoğunlukla. Bol bol su iç kuzum. Vitamin desteği al. Kestane balı tüket suyla karıştırarak geçmiş olsun 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Sabah akşam kalın turşuluk tuz ye bir tane em daha doğrusu peygamber efendimiz yaparmıştı

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,182 soru

24,179,344 cevap

336,258 kullanıcı

...