0 oy
1,128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
4 yıllık evliyim 4 yildir şiddet görüyorum daha bugün mutfakta İs yaparken müzik dinlediğim için şiddet gördüm sadece sebep buydu aileme söyledim defalarca gittim kopek gibi yalvardı yeminler etti olmayan erkekliğin üzerine seref sözleri verdi olmadı onun ailesine söyledim o insanlarda ağızlarına geleni söylüyor buna olmuyor Çocuğumun gözü önünde defalarca şiddete maruz kaldım ben kimseye soylemeyeyim diye beni dövdükten sonra ona vurmami sağlıyor ki insanlara ben ona vurdum ama o da bana vurdu diyebilmek için çok korkak biri dışarıda bir markette bir reyon görevlisine bir şey bile soramaz kimseye sesi çıkmaz insanlara anlatsam bana inanmazlar öyle efendi profili çiziyor ki dışarıya resmen hasta kendini gizliyor evde hic olmadık sebeplerden kavga çıkarıyor sözlü tartışma bir anda şiddete dönüyor o an yakınında ne varsa eline ne geçerse bana onunla saldırıyor 

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tatlım çok zor Allah kolaylık versin benim eşimde çok kibardir dışarda öyle birşeyi sorarken insanlara çekinir hatta kızarım bu huyuna böyle yanımda gümbür gümbür olsun kapı gibi dursun diye 187 boy var ama huy meselesi yanlız evdede bana karşı aynı yani kibardir sizinki çift kişilikli gibi sanki psikolojik bir rahatsızlık senin soyledigin dışarda yapamadığı şeylerin hırsını senden alıyor galiba bu sana yaptıklarını keşke ispat edebileceğin bir şey olsa kameraya falan çeksen yada ses kaydı alsan 
tarafından
Deneyecegim bir dahakine bunu çünkü tukendim artik
-Reklam-
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Suc senin annenin evine gittikten snra nden donuyorsun o adamdan daha suclusun
tarafından
Ne kadar doğru bir yaklaşım yaşamadığını şeyler hakkında ahkam kesmek ne kolay değil mi insallah ben değil siz değil hicbir kadın yaşamaz bunu
(2,558 puan) tarafından
Yasamana bisey demiyorum tabikide bole her olay gordugumde icim yandigi icin bole komustum tvde neler goruyorum o evde olman dogru degil yarin obur gun sarki dinliyo diye doven psikopat daha neler yapar tahmin etmek istemiyorum o evde durarak suclusun kendi canindan ve evladindan baska hic birseyi dusunmemen gerekli o kim ki sana vurabiliyor o evde durmamalisinnnn
tarafından
İnanın bir çıkış yolu arıyorum sanki bir kuyuya dusmusum elimi uzatiyorum ama kimse tutmuyor gibi tirmandikca hem tırnaklarım sökülüyor hem de tekrar aşağı kayıyorum gibi öyle derin bir çıkmaz bu
(2,558 puan) tarafından
Ama ne yapcagini bilemezsinki allah korusun bi sinirle neler yapar bu p.slik annenlere gitmisin git bor daha ve asla ama asla donme neler var tek basina mucadele eden ve yavrun var destekcin kesinlikle kalma ya sarki dinliyo diye dovulurmu bi insan
0 oy
tarafından
Can guvenligin yok. Kamerayla kayda al ya da ses kaydı ailenin evine git.ve hemen boşan kurtul neyi bekliyorsun. 
tarafından
Deneyecegim bu söylediklerini si yoksa ben kimseyi inandiramam bu çift kisiliklinin boyle olduguna

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 849 göst.
25 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 205 göst.
22 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dilara16 (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 188 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Seda22 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 328 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,034 soru

24,067,020 cevap