0 oy
1,096 göst.
Diğer kategorisinde (978 puan) tarafından

Kucuklugumden beri yenemedim su korkulari hep tetikte uyurum bir sey olsa kalbim agzima gelecek dereceye gelir gucum ferim gider tek ben miyimmm boylee bee

Esimde anne olunca degisirsin sahip cikma duygusuyla diyo

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçen gece üst kattan bişey düştü ama öyle böyle değil gecenin 3 ü o sese uyandım benimkini uyandırdım kalk hırsız var galiba diye kalktı baktı bişey yok am ödüm koptu resmen 
(978 puan) tarafından
İlk evlendigimizde eşim her gece hirsiz arardi evde :D
-Reklam-
0 oy
(345 puan) tarafından
Eşim nöbet de olduğu zamanlar fln hiç korkmam şükür kızım doğmadan önce çok korkardım şimdi korkmuyorum bide yatmadan önce nas Felak ayetel kürsi okurum rabbim korur bide bnm evim güvenli bn askeri lojman da kalıyorum içim rahat 
0 oy
(310 puan) tarafından
Valla ben geceleri alt sokakta bir arkadaşım var onlara bile gidip geliyorum kızları uyutup babalarına bırakıp çok gittim geldim yani evde de hiç korkmam çok şükür  ışıkları yakmadan gezerim sadece geceleri vcye eriniyorum uykum açılırsa giderim uykum coksada unuturum
0 oy
(3,005 puan) tarafından
Gurbetteyim hep yanlızım el mahkum:) ama alışkınım yani
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Gunlerce aylarca yalniz kaldığım.oldu alistim artik
0 oy
tarafından
Ayyy benim de kardeşim öyleydi. Şimdi yurtta kalıyor akşam koridora vs hiç cikmiyormus biraz kalıcı bu ama ben yenecegini düşünüyorum çocuk olduktan sonra zombi gibi sabaha kadar evin her yerindesin zaten:)
0 oy
tarafından
Bende öyleydim hala da öyleyim karanlıga asla gidemem hayvanlardan çok korkarım kücücük bi hayvandan bile
0 oy
(2,117 puan) tarafından
Benim eşim sürekli yurtdışında calısıyo ve kendi evimde oldugum zaman tek basına kalıyorum alışıyorsun bir sure sonra

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 187 göst.
0 oy
5 cevap 128 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,720 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 429 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
12 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hilalasya1212 (1,916 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,129 soru

24,094,609 cevap

331,994 kullanıcı

...