0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1 puan) tarafından
İyi akşamlar akşam kovid testim pozitif geldi.10,5 aylık bebeğim var.neler yemeliyim içmeliyim.doğal olarak neler tüketmeliyim.bebeğimi emziröeye devam edeceğim.bu arada geçtiğimiz pazar günüde 3.aşım çin aşısını oldum

6 Cevaplar

0 oy
(1,776 puan) tarafından
Bol bol c vitamini
(1 puan) tarafından
Teşekkürler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
(1 puan) tarafından
Aminn Allah razı olsun
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Bende pozitifim kızım 13 aylık maskeyle emzirdim sadece parol kullandım kekik çayı bal ıhlamur falan içiyorum normal ne yiyorsam onları yiyorum meyve tükettim çorbaları sarımsağı bol yaptım salatayı bol soğanlı yiyorum ama kızıma da bulaştı dünden beri ateşi var ama çok yüksek değil calpol verince geçiyor bebeğinin beslenmesine çok dikkat et d vitaminini düzenli ver
(1 puan) tarafından
Tamam hepsini yapacağım teşekkürler.size de Allah şifa versin
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Emzir maske tak cift  katli  bol c vitamini yani portakal vs  meyve tavuk corbasi  kelle paça  et pekmez güzel beslen korkma aşında varsa  bende covitim 2 aşı oldum onlar sayesinde hafif atlattim  3 gün halsizlik vardı 4. Gün hepsi geçti
(1 puan) tarafından
Çok teşekkürler hepsini yapacağım
0 oy
tarafından
Öncelikle çok geçmiş olsun 

Bebeğini emzir bırakma maskeni tak ellerini sık sık yıka 

Uni hindi çok iyi geliyormuş 

Kekiği kaynat süz suyunu iç 

Sarımsak yut her gün 1 tane 

Kemik suyunda çorbalar tüket 

Her gün yarım saat buharlı banyo yap 

C vitamini tüket 

Ilık limonlu su iç 
(1 puan) tarafından
Allah razı olsun.hepsini yapacağım.acaba udi hindi yağını emziren annelee kullanabiliyor mu
tarafından
Onu bilmiyorum canım bir netten bak istersen
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Asını da olmuşsun canım hafif geçer inşallah benim kızım 9 aylıktı hep beraber olduk 

Sebze meyve tüket bol reklamlarda pastiller cikiyorya onlardan alabilirsin ben kullandım 

Meyve çok gidemiyorsan c vitamin takviyesi al

D vitamin damlan varsa ondan kullan kemik suyu falan yap bol su iç suyuna varsa organik sirke yoksa limon damlat 
(1 puan) tarafından
Allah razı olsun.çok teşekkürler dediklerinizi yapacağım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
10 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Frezya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 79 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 259 göst.
20 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 542 göst.

Kategoriler

1,470,037 soru

24,080,891 cevap

331,200 kullanıcı

...