0 oy
762 göst.
Diğer kategorisinde (1,845 puan) tarafından
Kızlar innaılmaz takıntılıyım ama bebepim artık cok harekrtli evimi tek başıma temizlemekte zorlanıyorum ama baskasını da alamıyorum evinizi siz mi temizliyosunuz yardım edeniniz vsr mı 

45 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben temizliyorum ama imkanım olsa elimi hiçbir şeye sürmem:)
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Eşim yardımcı almama müsaade etmiyor benim kendimiz temizliyoruz annem yardım ediyor arada 
0 oy
tarafından

Vall keske olsa hıc umrumda olmaz :D ne takıcaaam gelsın temızlesın

0 oy
tarafından
Hiç yardımcı almadım hep ben temizlerim. Kimseye de güvenmem 
(25,181 puan) tarafından
Breh anasını
0 oy
(12,990 puan) tarafından
Yok anam kendim temizledim 2 çocuğum var yanlızım
0 oy
tarafından
Ben temizliyorum haftada 1 detayli yaparm tabi pek detaya giremem ama elimden geleni yapmaya calisiyorum
0 oy
tarafından
Aman yok canım o kadar hamileliğim zor geçti o dönemde bile eşimle yavaş yavaş yaptık bütün işleri halıları bile eşim yıkadı şimdi de tek başıma yapıyorum evin işlerini benimde çok hareketlendi ama uyduğu zaman işlerimi hallederim bazen de geceden toplarım her yeti sabah sadece sil süpür yaparım 
0 oy
tarafından
Benimkide 6 bucık aylık temizlemeye çalışıyorum valla bende senin gibi düşündüm canım içime sinmezse diye geçen misafir gelicekti 1 hafta onceden basladım perdeleri yıkadım uyudukça astım hemen uyudukça yapıyorum işlerimi bana hiç vakit kalmıyo ama napıyım bi anda gelen oluyo sinir oluyorum eşim gececi süpüremedim içim rahat etmedi uyanınca süpürdüm hemen yetişemiyorum bende işe gitti şimdi uyuttum mutfaga girişicem az uzanıyım dedim güvenilir tanıdık varsa yorma kendini
0 oy
tarafından
ben hoslanmiyorum kimseye elletmem.. param olsa asci tutardim yine temizlik yapardim terapi gibi
0 oy
tarafından
Elimde olsa temizlettiririm nolcak 
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Alıyordum bir abla geliyordu. Bıraktı temizliği yastayım resmen. Şimdilik temiz ama kirlenince kimi cagircam bilmiyorum ben ise giderken gelirdi abla işten döndüğümde mis olurdu ev :(
0 oy
tarafından
Yaptırcam valla bende kolum kalkmıyor artk bi abla gelicek işde 
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Kendim temizlerim
0 oy
tarafından

Kendim temizliyorum ama birini almaya niyetim var

0 oy
(1,831 puan) tarafından
Kendim temizliyorum ama keşke bir temizleyenim olsaydı 
0 oy
tarafından
Doğuma yakın temizligimi yaparım dedim bebeğim erken doğdu temizliğimi yapamadım doğumdan hemen sonra bir yardımcı çağırdım ilk ve son du hiç memnun kalmadım Bir daha da asla kimseye sokmam Tabii elden ayaktan düşmediği sürece
0 oy
tarafından
Bn temizliyorum duzen takintm var ama imkan olsa yer cam koltuk silmk için falan birini alirdm 
0 oy
tarafından
Eşim yardım eder. 2 bebeğim var ama ben yapıyorum cam perde çok takılmam yani bir düzenim yok onun üzere. Bazen birden aklıma gelir çocukların ikisi birden uyuyordur kalkar çabuk çabuk bir cam silerim. Bazen koltuk silerim. Bazen halı yani o an aklıma ne gelirse fırsat değerlendiriyorum 
0 oy
(5,979 puan) tarafından
Keşke öyle bir bütçem olsa hiç düşünmeden alırım valla imkanın varsa al ben beğeniyorum güzel temizliyorlar tabi hepsi değil tavsiyeyle al
0 oy
(165 puan) tarafından
Hamileligimin basından beri eşim doğuma kadar yardımcı tutalim dedi. Asla izin vermedim, 2 kişiyiz evi kirletmiyoruz zaten hergun yavaş yavaş rutin ben hallederim dedim, 6 aya geldik bakalım, sıkıntı çekmedim, çok daralirsam ablalarımı çağırıyorum

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 805 göst.
0 oy
23 cevap 1,025 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Dln (2,586 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,638 puan) tarafından soruldu

Kategoriler