0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,757 puan) tarafından

image

image

image

canlar aranızda sağlıkçı varsa su değerleri bana açıklar mi ? 5 haftalık gebeyim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Enfeksiyon var canim yüksek cikmis
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hepatit b ve c olduğunu biliyo musun 
tarafından
Sacmalama bagisikligi var demek o
tarafından
Pardon da bu ne ağız? Kimsin sen ? Kahve arkadaşın değilim.   Öğren diye yazıyorum. Pozitif olması vücudunda hala var olduğu anlamına gelir. Ona göre tedbirli olması için post sahibine yazdım.
Beytnur bu arada çiğ gıda tuketme canim. Gebelikte sıkıntı. Toksoplazma çıksa bile korkma tedavisi var. Gebelik boyu hap verebir doktorun kullanımı bebeği korur.
(1,757 puan) tarafından
Ben anlamadım canım yaa şimdi ben hepatit c miyim b miyim şaşırdım
tarafından
İkisi de zamanın da bı yerden bulaşmış sana. Bedenin buna antikor üretmiş ve direnç sağlamış. Senin bı tehliken yok ama başkalarına bulaştırabilirsin. Doktorun daha doğru bilgilendirme yapar.  Çiğ et az pişmiş vs tüketme canim.
tarafından
Ay ne kadar hassassin ya sacmalama dedim diye ne oldu kahve agziymis kahveye giden sensin demek ki nasil konusuldugunu biliyosn. Insanlari bos yere korkutma hepatit falan degil o viruslere karsi bagisikligi var demek ogren de gel kahve arkadasim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde curious (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.
3 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
25 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Myangell (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
28 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sakineer (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,192 soru

24,179,567 cevap

336,267 kullanıcı

...