0 oy
1,049 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (273 puan) tarafından
Hanımlar esimin lise sona giden kardesi var kayinvalidemler de kapıci 5 bin para aliyor kira elektrik su dogalgaz hiçbiri vermiyorlar 1 tane okuyan  çocuklari var lise sonda çocukları 300 lira gönderiyorlar cocuga aylik çünkü esime guveniyorlar benim bebegim var mama bez giyim kiramiz 2 bin elektrik dogalgaz biliyorsunuz zaten durumu cocuk jer hafya bizden 200 tl istiyor annesi abinden iste diyor artik deliricem ya her hafya cocuguma harcamıyorum ben 200 patlicam artık bunu kaynanama desemmi sizce siz olsaydiniz nasil derdiniz 

22 Cevaplar

+1 oy
(15,021 puan) tarafından
Eşin konussun sen karışma 
(273 puan) tarafından
O konuşmuyor ya yuz kere dedim ailesine cok pasif aman annesi uzulemsin
-Reklam-
+1 oy
(1,294 puan) tarafından
O istedikçe sen de iste git kğçük geliyor de kıyafet al bez al bir sürü yap yani yemeyenin malını yerler en azından sen ye yani bunlar sapıtmış iyice Allah kardeşi kardeş yaratmış cebini ayrı yaratmış öyle şey mi olur haa yetmez biraz takviye yapsin o da ayda yılda bir ama varken abiye ablaya yüklemek büyük ayıp 
0 oy
(1,489 puan) tarafından
De tabi canim senin ona bakma zorunluluğun yok annesi babası var sonuçta
0 oy
(163,475 puan) tarafından
yuzune karsi soyle yoksa sonsuza kadar devam eder bu durum
(411 puan) tarafından
Ayni benim gibi dimi
0 oy
(821 puan) tarafından
Esin konussun cnm 
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Yani ben olsam karışmazdım ama eşin diyemiyor ve siz zor durumda kalıyorsanız ara kaynananı anne zor durumda kalıyoruz eşim sen üzülme diye diyemiyor ama yok bebeğime yetişemiyoruz bundan sonra siz gönderin harçlığını de tabi eşin buna nasıl tepki verir bilemem 
0 oy
(136 puan) tarafından
Sen dersen laf olur büyük ihtimal canım. Her hafta 200 lira gerçekten çok. Hani ayda verseniz yine bir şekilde idare edilir. Eşin güzel bir dille söylesin 
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Ben eşime derdim. Eşim konuşurdu kaynananla. Bizde yetistireniyirux diye ama sen başta hata yapmışsın. Bizde evlendigimizde kaynanam kendine bakilmaisni istedi ki maaşı filan herşeyi var durumu iyi ama artı para istiyordu. Bn direk eşime dedim ihtiyacı yok onun varsa o bize versin . Beş kuruş harcaması evlenirken bı de yardım mi edecem diyen en başında önünü aldım yoksa çok zor. Alışmış kudurmustan beter derler
0 oy
(495 puan) tarafından
Esine sole esin hic bisy demiyor ve yapmiyorsa sende acima harca harcayabildigin kadar bakmak zorunda sanada 
0 oy
tarafından
Ben demem kardeşine nasıl bakiyorsa eşin denen insan sanada öyle bakacak banada her hafta 200 TL vereceksin de vermezse yap kavgayı eşinle bu eşinin sorunu senin değil 
0 oy
(411 puan) tarafından
Seninki gene kardeşine gonderiyomus bizimki yigenine gönderiyo anası babası olduğu halde ben napim ozman
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Ailenize yansıyan her sorunu konuşmalısın eşin konuşsun eşin ne kadar konuşursa senin için daha iyi o konuşmuyorsa da sen konuyu çevirmeden anlat Ne kadar sessiz olursan o kadar uzar en başta kesmek en iyisi
0 oy
tarafından
Göz yummussun susmayın evladının rızkını yemeye hakı asla yok ayda 800 gıdıyor onu evladın ıcın atsan kenara en azından bişeylerler bırikir
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Bencil ve düşüncesiz  değilsin sen.
(2,528 puan) tarafından
Postu neden hortlattin kiz
0 oy
(24 puan) tarafından
Benimde başıma gelmişti ben resmen ailesiyle kavga yaptım çok büyük hata yaptım bizden 500 euro istemişti yeter artık dedim hep para para benim çocuğum doğacak ona biriktiriyorum dedim tabi kavga yapmakla yanlış yaptım önünden beri para isterken bana duyuruyolardi kavga yaparım eşimle diye şimdi göndermeyi tamamen kestim kurtuldum her istediklerinde yok diyorum eşine söyle sen bence ben eşime dedim yeter artık ekli oldular para falan yok dedim sen veriyorsan bende aileme veririm dedim çok şükür kurtuldum sadece izne gitcegimiz zaman çok hediye istiyorlar bu senede buna bir çare bulamadım sıkıldım ailesinden
(6,679 puan) tarafından
Neden eski postlari hortlatoyorsunuz?
0 oy
(53 puan) tarafından
Ah canim birde benjm yerimde olsan ne yapardin kaynimla ogluyla kaynanamla oturuyorum esim calisiyor kaynim calismiyo r elektrik su dogalgaz hersey yemek masarafi vb hersey birde yetmedi kaynim ameliyat oldu ondada 13 bin lira para verdi ben cok bunalmis tim sukret bence aylik 800 yapiyor birak veren esin zaten elbette vermese daha iyi ama sen ne yapabilir sinki esin de sorun o konussun
(311 puan) tarafından
Kusura bakmayın da başkası neden sizin veya çocuğunuzun rızkını yesin bu sizin tercihiniz para kolay mı kazanılıyor
(53 puan) tarafından
Esiniz sizi dinlemiyorsa bu yuzden surekli kavga ediyorsaniz ne yapabilirsiniz ki tercih degil mecburiyet
0 oy
tarafından
O zman eşine diyeceksin sana da haftalık 200 TL verecek 
0 oy
(634 puan) tarafından
Annesini ara paranın yetişmediğini anlat. Her hafta da 200 TL size veriyoruz. Kendi boğazımdan çocuğumdan kısıyorum ne yapıcaz böyle diye düşünüyoruz falan de. 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Masraf çıkar gülüm kardeşine yetemeyecek kadar masraf çıkar haftalık 200 den fazla olsun ihtiyaçlarını erteleme sonra o patlar zaten ailesine
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Kendi kardesi yani niye bu kadar batiyor size kardesine para yollamasi okumadiniz siz herhalde okuyanin halinden anlamıyorsunuz kendi kardesinize 200 tl yollasaniz acaba bu kafar o bu diyebilecekmiydiniz ! 
(311 puan) tarafından
Kadın diyor ki ben kendi çocuğuma haftalık 200 harcayamiyorum başkası niye her hafta yesin.bazi şeyler kıt galiba

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 234 göst.
14 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 957 göst.
6 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 434 göst.
17 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde kalici (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 451 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,065 soru

24,148,843 cevap

334,798 kullanıcı

...