0 oy
465 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından
Kızlar geçen ay 237 watt harcamıştık 313 tl geldi elektrik bu ay 169 watt harcamışız 232 tl gelmiş. Yarı yarı gelmesi gerekiyor bu hesaba göre nereye şikayet oluşturabilirim, daha önce yapanlar yazsın lütfen... 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pislikler ya herseyleri  yalan milleti somurduler su faturası 400₺ gelir mi ya sanki hamam işletiyoruz 
tarafından
Allah belanı vermesin selo :D bende palet malet dedi bu kız die düşünüyordum
tarafından
Internet te boyle yaziyofu
tarafından
Ben buraya gogleden gırış yaptığım için çıkıp bakmadım hiç silinmesin die :D
tarafından
Himm googledan nasil giriyon uygulama yokmu
tarafından
Yok kız Apple’de inmiyor uygulama
-Reklam-
0 oy
(3,408 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla geçen ayın hepsi zamlı hesaptan değildi. Yani hesap doğru olabilir 
(25,181 puan) tarafından
Anladım cnm yinede bi deniyim
0 oy
tarafından
Cimere yaz la 
(25,181 puan) tarafından
Ebesine bile yazcam dur sen :D
0 oy
tarafından
210 un üstü katlamaya giriyor canım 
(14,212 puan) tarafından
210 watt a kadar harcama normal hesaplanıyor ama üstü kullanım olursa fiyat farklı daha fazla hesaplanıyor önceden 150ydi bu ay mı ne 210a yukselttiler diye biliyorum
(25,181 puan) tarafından
He anladım canım o zaman bizim 210 dan düşük harcama o nasıl olcak
(14,212 puan) tarafından
Selo bilmiyorum ki kelin ilacı olsa kendi başına sürer bana 2 aylık fatura geldi 450 lira. Normalde en fazla aylık 100 lira gelir çıldırdım varya
(25,181 puan) tarafından
Tamam cano çıldırma kız sağlık olsun :D
tarafından
Kuzucum bak 210 watt a kadar normal kullandigin elektrik geliyor ama 210un ustune çıktımı 2kati katlamaya giriyo
0 oy
tarafından
Sikayet etsende bos zam li hali bu vatlar matlar bize uzak 190 tl valt kim kullsniyoki herkes elektrik le isiniyo
(25,181 puan) tarafından
Boş değil canım sonuç alan var denemekten zarar gelmez zamlı hali bu değil işte geçen ay zamlı geldi zaten bu ayda öyle arada watt sorunu var
0 oy
tarafından
Şayet edemezsin canım çünkü zam geldi ve geçen ayki faturaya Demek ki zam yansımamış Şu an ne yaparsan yap haklı çıkılmıyor Neden Çünkü direkt söylenen şey zam geldiği için böyle oluyor yani %100 27 zam arasında o kadarı Normal yani
(25,181 puan) tarafından
Zamlara göre evet normal fatura zaten onu demiyorum canım. Ama geçen ay zaten zamlı geldi watt hesabına vurunca zamla alakası yok onun ne yaktıysan o gelmesi gerekli bu ayda zamlı geldi sonuçta
tarafından
Öyle ama çok fazla fazla cüzi bir miktar da gelmediği sürece etiket hiçbir şey aramıyor bayağı 3/5 katı olacak ki mesela UFO açmasın klima açmazsın elektrikli ocak açmasın buna rağmen çok fazla gelirse bu watt oranına göre o zaman belki bir şeyler elde edebilirsin Ama aradaki farkı pek fazla olmadığı için bir şey elde edemiyor
(25,181 puan) tarafından
Anladım cnm bakalım bi deniyim yinede
0 oy
tarafından

Hic birşey olmuyor kuzum hiç uğraşma   ben telefondan şikayet ettim   sedas in binasına gittim hiç bir şey elde edemedim   öylede böylede bize geçiriyor Lar    ömrüm boyunca bu kadar fatura gelmemişti  1 aylık bile değil  bu ayı çok merak ediyorum   suyada %30 zam geldi   

(25,181 puan) tarafından
Anladım canım ama sonuç alan var baya duydum yinede denemek lazım öyle de böyle de ödicez elbet ama yinede deniyim dedm
tarafından
Ben alamadım cnm inşallah sen alırsın
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Bizi bu hale getirenlere hakkimi.helal etmiyorum
(25,181 puan) tarafından
Kız ben ne diyom sen ne diyon dur şimdi :D

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 63 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde 123Melo_ (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 168 göst.
25 Ekim 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 4,402 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 261 göst.
26 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,404 soru

24,182,875 cevap

336,419 kullanıcı

...