0 oy
146 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (43 puan) tarafından

Arkadaslar daha once de sormustum ama yine sorcm. Az once doktordan geldim. Ekimde 2. Sezeryanımı oldum. Sag dikis etrafinda ustune yatarken yada ayaga kalkinca cok fena bi agri oluyor bacaga dogru yayiliyor ama bi kac dk icinde hafifliyor. Doktor daha oncesinde dügümler var orda o ağrı yapiyor demisti. Hâla gecmeyince bugun yine gittim detaylı usg istedi. Onda da bişi cikmadi ama bu agrim ne zman gecer baska bi bolume mi gitsem ki aynisini yaşayan oldu mu acaba:( 

2 Cevaplar

0 oy
(9,233 puan) tarafından
Bende aynıyım canım 5 ay oldu sanki iğne batıyor.
(43 puan) tarafından
Ya normal o zaman canim. Benim ilkinde boyle olmamisti ondan endiselendim. Bi de evde 2 cocukla zor oluyor agri da olunca. Biraz daha bekerim gecmezse yine giderim olmadı
(9,233 puan) tarafından
Valla annem 17sene once oldu araarao dada oluyor
(43 puan) tarafından
Sonucta ameliyat oluyoz yillar gecse de kaliyor demek ki az da olsa ağrı. Bendeki agri yillarca duracak deildir insallah ya bi kac aya gecse bari.
(9,233 puan) tarafından
Herkes gecsin ister canım inşallah gecer
(43 puan) tarafından
Allah razi olsun cnm insallah.
-Reklam-
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Bana dr 6ay boyunca herşey normal demişti benimde karnımda kıpırdanmalar oluyodu sonra geçti
(43 puan) tarafından
Ilk sezeryanda boyle olmayinca endiselendim ben. Belki de 2 sezeryanimin arasi kisa oldugu icin bu kadar agrilarim oldu. Artik biraz daha beklerim canm yapacak bisi yok gibi.
(5,213 puan) tarafından
Hee canm 2. Değil ben ilk sezeryan oldum 2.de de böyle mi olur bilemem
(43 puan) tarafından
Insallah olmaz sen de cok zor ya
(5,213 puan) tarafından
İnşallah canm allah şifanı versin ne diyim
(43 puan) tarafından
Amin canim Allah razi olsun

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 170 göst.
0 oy