0 oy
639 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Biraz ironi :)

image

6 Cevaplar

0 oy
(16,402 puan) tarafından

Ben bilerek küçük pırlanta istemiştim eşimden kaba şeyleri sevmem :D

tarafından
Hahhahah güle güle kullan o zaman :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hergun burada market fatura pahalılığı postlarıni görmeye alışmışız , dun çok acaip bı geceydi. Pırlantalar, altınlar , havalar bı güzel atıldı . Kocalar dün iyi mesai yaptı eheheh
tarafından
Benim kocam da bana msj attı :)  Yemişim pırlantası o msj herseyden daha değerli:)
0 oy
tarafından
Bazıları herseyi cok abartiyor. Kimin isine nasil gelirse herkes birseyler paylasmis bu kiskandirmak degilki mutlulugunu paylasmak nasıl cirkin yorum yapmislar kizin birine kupe ve yuzuk almis esi.gule gule kullan demeye gururlari el vermemis zevksiz eşin yazmislar ne tuhaflar ya
tarafından
Kıskandırmak olduğunu ben de düşünmüyorum ama bazı şeyler de özel kalsın..  Yani şu anlam da alan var alamayan var, burada çoğu kişinin yaşı küçük .. Mesela ben burada gördüğüm postalardan ya da diger sosyal platformlarda ki paylasimlardan etkilenip kocama bana neden birsey almadın demem, umursamam böyle şeyleri ama herkes aynı düşünmeyebilir vs vs.. Fakat"eşin zevksizmis" demekte hadsizlik olmuş..
tarafından
Aynen ne demek esin zevksiz adam hem maddiyatla dusunmek hemde kalkip gitmis begenmis kiskaniyorsan belli etme cok ayip
0 oy
tarafından
Pirlantani bilmemde dün evimiz çok kalabalıktı kadının tekinin yüzüğü surkeli gözüme battı  

Çünkü sürekli yüzük olan elini üste koyuyordu ne tuhaf ya 
tarafından
Öyle insanlara da sinir olurum he
tarafından
Yani olabilir hepimizin yüzüğü var benim 4 yüzüğüm var bir tanesini bile takmıyorum kadın gözüme soktu resmen
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Adaletin bu mu dünya :) 
tarafından
Adalet mi ? O da ne ? :)
0 oy
tarafından
Allah herkese küçük pırlanta nasip etsin o zaman ne diyek:)
tarafından
Gözüm yok, isteyenlere versin :)

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,479 soru

24,415,632 cevap

351,229 kullanıcı

...