0 oy
507 göst.
Diğer kategorisinde (415 puan) tarafından
14 Şubat'ı benim için anlamlı kılan prensesimi aldim kucağıma çok şükür 3. sezeryan oldum kızım sağlıkla doğdu elhamdülillah benim sezeryan sıkıntılı geçti rahim karın duvarına bide idrar torbası na yapismis çok uğraştı Dr sağolsun 5 ünite kan verdiler şuana kadar şimdi toparlanmaya çalışıyorum ama kızımı kucağıma alınca hepsi geciyo acılarım diniyo rabbim bütün hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin 

16 Cevaplar

0 oy
(164,048 puan) tarafından
gozun aydin dua et dariisi bana olsun
(415 puan) tarafından
Amin inşallah canım hayırlısı ile al kucağına kuzunu ❤️
(16,371 puan) tarafından
Kaç haftalık oldun :)
(1,453 puan) tarafından
Doğurdu doğuracak az kaldı☺bir avazda kurtul inşallah sevdam sağ salim al kızını kucağina
-Reklam-
0 oy
(402 puan) tarafından
İnşallah biran önce iglesirsin geçmiş olsun kuzum cok sevindim saglikla kucağına almana darisi diğer hamislere 
(415 puan) tarafından
Sagolasin canim benim
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Amin inşallah Allah'ım hayırlı uzun ömürler nasip etsin sanada geçmiş olsun ♥️
(415 puan) tarafından
Sagolasin canim benim
0 oy
(2,396 puan) tarafından
Amin gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşaAllah
(415 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Sağlıcakla büyüt canım 

(415 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda hemen toparlanmayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun ☺️
(415 puan) tarafından
Sağolasın inşallah canim
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Bol bol dinlen. Bende yaklaşık 5 ay önce 3.kez sezeryan ile oğlumu aldım kucagıma. Sakinleştirici etkisi ile doktorun dediğini hayal meyal hatırlıyorum sende rahim falan kalmamış ki demişti. Zor oluyor yani 3.kez en zoru oluyor. 4 5 doğuran lar nası yapıyor bilmiyorum. Ben uzanarak uyıdugum zaman toplanabildim. Yaklaşık 10 gün hiç uzanöadım günde 1 saat ayaktan uyuma ile idare ettim artık ne yaptıgımı bilmez durumdaydım. Uzanınca narkoz dan omzum ve kaburgam kitleniyordu. İçtiğim kahvelerin agrı kesici leri n haddi hesabı yoktu. Dikişlerim karnımın şişmesinden dolayı hava almadığı için enfeksiyon kapmış iltihap akıyordu. Onun yanı sıra karnındaki dikişi kapatan bantı hemşireler ıslatmadan öyle bir anda çektiler ki karnımın derisi komple soyuldu yanık givi acı çektim günlerce. Gösterdim bakmadılar bile. Yani zordu.. Ben baglattım da rahatladım. Çünkü duramaz belki Bi tane daha yapardım acıları unutunca. Sana da geçmiş olsun bol bol dinlen arada kısa yürüyüş yap ve bol bol bebeğini kokla. 
(415 puan) tarafından
Ay canım sende zor zamanlar atlatmissin inşallah bende atlatirim iy dileklerin için teşekkür ederim canim
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım :) 
(415 puan) tarafından
Sağolasın canım
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da çok geçmiş olsun ❤️
(415 puan) tarafından
Allah razı olsun canim benim
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Canimmm ❣ gozun aydin en guzel hediye sana gelmis desene . Rabbim saglikla sihhatle büyütmeyi nasip etsin insAllah ❣ Anali babali büyüsün insAllah 
(415 puan) tarafından
Aynen canım Allah razı olsun
0 oy
(142 puan) tarafından

gözün aydın canim darısı bizlerin başına böyle postlar görünce çok duygulaniyorum <3 kaç dakika sördü canim ameliyatin özelde mi oldu devletemi

(415 puan) tarafından
Allah razı olsun canim inşallah güzelce alırsın kucağına şehir hastanesi nde yaptım 11 de girdim 1 de çıktım ve ek 11.15 de doğdu
(142 puan) tarafından
amin sagol canim neden öyle geç çıktın ki benim 45 dakika sürmüş tü
(415 puan) tarafından
Rahim idrar torbası na ve karın duvarına yapışmış canim ve çok kan kaybetmişim zor durdurmuslar
(142 puan) tarafından
ya öylemi çok geçmiş olsun
(415 puan) tarafından
Sagolasin canim benim
0 oy
(154 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim evladını hayırlı etsin inşallah. İnşallah biran önce iyileşirsin. :)
(415 puan) tarafından
İnşallah canım benim
0 oy
(16,371 puan) tarafından
Aminnn 

Gozun aydın ❤
(415 puan) tarafından
Allah razı olsun canim
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Gözün aydınn hayırlı evlat olsun inşallah
(415 puan) tarafından