0 oy
994 göst.
Diğer kategorisinde (988 puan) tarafından

Kızlar esım şişme mont almıstı 400 tl guzel yanı marka işte kaynana dedı okdr para verılırmı çok falan meğer begenmıs 1 hafta sonra oda kendine bakıyo mont alcam falan dıo sonra baktım benim monttan bakıyo az once gorumce foto atmıs oda şişme mont almış dersınız belkı sana nıe ozensınler falan ama 7 yıldır ilk defa boyle bısy alıyorlar :))  

Var mı sızınde boyle anınız :)

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimseyi kiskanmadigim için kimseninde beni kıskandıgini hiç düşünmedim 
(988 puan) tarafından
Ben de kıskanmıyorum ki :)) ama kıskanıyorum :)
-Reklam-
0 oy
(1,257 puan) tarafından
Eltim :))) Üzerimde ne görse kendiside alır bir yere gideceksek beni gün öncesinden arar ne giyicen falan diye ağzımı arar gittiğimiz yerde de beni ayak ucumdan şal ucuma kadar süzer :)) Arada bı laf sokar Tabii .. Sadece kıyafet giyim falan değil evimide aynı şekilde her gelişin de bütün odaları gezer ben mobilyalarımin hepsini yeniledim evin icinde bı kaç tadilat yaptırdık Diğer eltime gitmiş demiski benim ondan neyim eksik heyy Allah'ım :))) Diğer eltimde öyle ikisi Yaşıt biri 42 birisi 45 falan ben daha 24 yaşındayım kızları yaşındayım beni kendileriyle bir tutuyorlar 

Eşimle de 6 aydır evliyiz ikinci evlilik olduğu için Herşeyi değiştirdik Fesatlik ediyorlar resmen Onların evide lüks eşyalarıda güzel ikisinin gözleri üzerimde :)) Ama gülüyorum cidden ikisine de 
(988 puan) tarafından
Gün gec bozma huzurunu bosver daha cok kıskansınlqr :))
(1,257 puan) tarafından
Takmıyorum ki zaten çok belli ediyorlar sadece :)
0 oy
(795 puan) tarafından
Benim dolu özelikle kuzenlerim bide yengem çok kıskanırlar beni bunu bide açık açık yaparlar 
(988 puan) tarafından
Kıskansınlar kudursunlar:)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,142 göst.
10 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 259 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,170 göst.
10 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zlyh-a 22& (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 305 göst.
21 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde zeynepcelik (2,462 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,077 soru

24,081,565 cevap

331,226 kullanıcı

...