0 oy
250 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (114 puan) tarafından
Kızlar meraba oğlum iki gündür grip bugün üçüncü günü. Ateş yok öksürük de yok çok şükür. Bugün ayıptır söylemesi balık yedi balığın yanına bir çay bardaginin yarışı kadar kola içti bide pancarlı salata yedi.. akşam üstü yatırmadan önce çişini yaptırdım cisi pancar rengi gibiydi onun biraz daha açık rengi. Korktum ya acaba pancar yada kola yapmış olabilirmi? İlk defa böyle r çay bardağı kadar kola içti bu arada pancarı da aynı şekilde zorla yedirdim . Oğlum iki buçuk yaşında

8 Cevaplar

0 oy
(4,848 puan) tarafından
Benim oglanda bugün balık yedi fanta içti çiş rengi değişikti değişik renklinicecek içince öyle oluyor
-Reklam-
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Olamaz canım yetersiz su iciyordur
(114 puan) tarafından
Ya evet suyu zorla iciriyorum ama hergun böyle suyu hatirlatmasam hiç içmez. Ama niye bugün oldu diğer günler olmadı hiç böyle birşey.
(7,616 puan) tarafından
Benim ki de cok sevmiyor malesef
0 oy
tarafından
Olabilir bebegim su içir takip et
0 oy
(53,805 puan) tarafından
Çocuklar ne yeseler icseler ele veriyorlar ☺️
0 oy
tarafından
dışkı rengi etkileniyor da idrar renginin değişeceğini sanmıyorum. 
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Pancar renk veriyor idrara canm ya.ben hamiyken yemistim  tuvalete bir gttim  afedersin kirmizydi idrarim.dusuk sandim.snra aklima geldi b8dahafa yemedim.yinede gozetimde kal
(3,101 puan) tarafından
Sen bol su icir.kola vermek zornda kalirsanda yarisina su koy bacim.
(114 puan) tarafından
Ya hiç icmezdi normalde bugün televizyonda gördü tutturdu kola kola diye aldım almaz olaydım ya koca şişeyi az önce boşalttım yemin ediyorum sinirlendim ya napcagimi bilemedim..
(3,101 puan) tarafından
Ya iste bnde eve almam ama gttigmz yerlerde oluyor engelleyemiyorsun.bn hep yaridan fazla su uzerine kola koydum o oyle taniyor yani.kotunun iyisi.
(114 puan) tarafından
Doğru hiç akıl edemedim öyle ne bilim ya.. neyse sağol canım hayırlı geceler
(22,686 puan) tarafından
Biz kola içerken oğluma pekmezli su veriyorum. Onu kola sanıyor. 20 aylık tabi bizimki
0 oy
(22,686 puan) tarafından
Pancar yiyince idrarın rengi değişir. Pancarın rengine benzer. Yetişkinlerde de olur bu. Çocukta da olur. Korkulacak bişey yok :)
(114 puan) tarafından
Bende olmadı ama ? (Özür dileyerek söylüyorum)
(22,686 puan) tarafından
Ben de özür dileyerek söylüyorum. Ne zaman pancar yesem olur bende
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Kuzu pancar idrari değiştiriyor bı kere teyzem aşırı yemiş eşi balıkçı restorani var bı çiş yapio kipkirmizi oturmuş ağlamış ölüyom die :) pancardanms

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 388 göst.
20 Temmuz 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Yagmur__sebi (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 216 göst.
1 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ercey__ (114 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,263 soru

24,041,936 cevap