0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (1,297 puan) tarafından
Ya daha 3 ay olmadı bız geçireli. Eşim agır atlattı hastanede 10 gün yattı malesef. Dünden beri hiç iyi hissetmiyorum kendımı tuhaf bı huzursuz vücudum. Bogazım yanıyor halsizim.İnşallah yoktur. İlki ile ikinci arasında fark varmı nasıl geçiyor kızlar 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esimin akrabalrı 15 tatilde hep 2.kez korona oldular. Biz daha hic olmadık ama yakındır olmamız adını duyunca bile insan tedirginoluyor cok gecmiz olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babam geçirdi ama ilki biraz ağırdı ama 2.daha kolay geçiyormuş öyle demişti 3 asisi vardı biontec
0 oy
(16 puan) tarafından
Iyi geçiyor bademciklerim ağırdı yutkunurken çok aciyirdu halsizlik 3 4 gun sonra geçti ilaçlarla tabikide
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Annem ve kiz kardeşim daha yeni ikinci kez atlattilar. Önceki gibiydi diyor annem ne çok ağır ne çok hafif evde geçirdiler oyle
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Maalesef ikinci kez oldum. Şu an atlattım gibi sadece boğazımda biraz kaldı :( ilk oluşumda hamileliğin son ayında oldum. Şu an kızım 3 aylık yine oldum 
(1,171 puan) tarafından
Benn birinde hamile olduğum için o beni aşırı zorladı ama hamileliğinde etkisi olduğunu düşünüyorum
0 oy
tarafından
Havalardan da olabilir dünde sanki benim üzerimden tır geçmiş gibi halsizdim boğazımda acıyordu bugün birseyim yok ev de fazla nem olmayınca boğazda kuruluk ta yapiyor bu sefer tahriş oluyor 
0 oy
tarafından
çevremde 2 kez olan birkaç kişi var. her iki seferide grip gibi atlattılar.
0 oy
(5,134 puan) tarafından
İlki hafif ti bu biraz agır geçti çarşamba bitiyor inşallah
0 oy
(15,934 puan) tarafından
Eltim oldu 2 olduğunda hamile 5 güne atlattı ilkinden zor gecmedi dedi 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 109 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semanurdastan25! (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
4 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde McLsKn16 (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
12 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 316 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde simgeozkn (1,006 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,416 soru

24,139,012 cevap

334,425 kullanıcı

...