0 oy
165 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

image

geçen eşime alışveriş yapmaya gittiğimizde bunu gördüm resmen aşık oldum bi heves gittik aldık kardeşime attım nasıl güzel demi diye çok güzel ama sen annesin dedi sonra kaynanam gördü yeni mi aldın falan dedi evet deyince pek güzel emme pek renkli sana gider mi bilmem dedi görende beni 30 40 yaşında sanır daha 21 yaşında 150 santim 48 kilo kadınım benim moralimi bozdular bı soğudum sanki ayakkabıdan sizce çocuk ayakkabısı gibi mi ya 

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

5 Cevaplar

0 oy
(475 puan) tarafından
Hayır canım ayakkabı çok güzel çok ta alıcı duruyor hevesin kaçmasın sanada çok yakışır 

Hiç sorma sanki 50 yaşındaki ki teyze giyicek gibi konuşmuşlar
tarafından
Resmen bana da gel beni al dedi sonra git beni geri bırak dedi .dd
-Reklam-
0 oy
(9,949 puan) tarafından
bosver guzel gule gule gıy takma kavaya
0 oy
(7,980 puan) tarafından
Kız saçmalamış onlar ben ayakabida renkli sevmem ya beyaz ya siyah olucak ama bu bnmde çok hoşuma giti boşver onların  dediklerini güle güle giy tatlım:)))
tarafından
Teşekkür ederim ya bi al benisi var demi .d
(7,980 puan) tarafından
Tabikide cnm cırtlak renkler deyil
0 oy
tarafından
Sen beğendiysen başkasını dinleme boşver. Bende böyle cıvıl cıvıl şeyleri çok severim. Benim aldığım herşeye çocuksu derler ama benim ruhum çocuk gibi ben napiyim yanii
tarafından
Zevkler ve renkler ...
0 oy
tarafından
Bana da ne alsam öyle diyolsr parka tarzo mont alırım annesin pardesü al jean alırım annesin kumaş al ben de 23 yaşındaym. Çok güzel ayakkabı çok begendm güle güle giy 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 1,194 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,140 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 782 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,595 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
9 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 279 göst.
7 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,717 soru

24,114,902 cevap

333,185 kullanıcı

...