0 oy
1,226 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Doğum gününüz ne zaman? Seninkinide, sizinkileride kutlayalım :) hakediyorsunuz bence,emeğinize sağlık siz ve editörler bunca insanla uğraşmak hiç kolay değil.. az önceki saçma posta istinaden... 

Edebimiz el vermez edepsizlik edene, edep en güzel cevaptır edebi  elden gidene... 

12 Cevaplar

0 oy
(658 puan) tarafından

Kiz gece gece nerden akliniza geliyo boyle sorular anlamiyorum:D

tarafından
Şuan anlık oldu inan ki :D o saçmalığı görünce e bide nu ara doğum günü furyası var :D uygulama olmasaydı bana akrostiş yazan olmayacaktı :)
tarafından
ne oldu ki yine canim
tarafından
Bunu açtığım zaman dakikalar öncesi bir kişi, iki tarafıda küfürlü... Yönetiyorsun beni engelledin rezil edip sileceğim yazmıştı canım..
tarafından
isine gelmemiştir dengesizin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eheheheh ya sen çook masumsunnnn♥️♥️ nedennn
(9,647 puan) tarafından
Bi yer bulup buluşalım kimselerden habersiz :)) bebek sohbet hamilelik sohbet olabilir nickleri belli etmiyelim :D bunuda kimse okumadı sayalim
tarafından
Ehehehe tamammmm çok mantıklııı:Dama birazdan azmellia hanım gelip bizi basacak
tarafından
Yada diğerleri :D herşeyi görüyorlar burda herşeyiiii hehehhe.. kek gibi her yerde aynı nick im ama bissürü paşa annesi var :D

Bu arada musmutlu sabahlaaaar, çokokremli ekmekleeer canlarım :D❤️❤️
(9,647 puan) tarafından
:)) bende fark ediliyorum ama yapcak bisi yok:)) feyk hesap açalım admin 1 admin 2 admin 3 :D
tarafından
Hahahah çook iyi fikirrr :D
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Kiz bu ayin 12 sinde benim dogum gunum unutmaayasin
tarafından
:D diğer postuma yazdıysan unutmam bakıyorum ara ara oraya :)
(2,558 puan) tarafından
Benim de 6 ekim
0 oy
(2,558 puan) tarafından
6 ekim de cnm 
tarafından
Kız niye kendine teyze diyon gencecik hatunsun :) neye üzüldün sen söyle bakimm
tarafından
Ayyy üzülmedim hemde ne güzel kutlamışım :) ❤️ canım ben...
Kutlamadım sandım bi an ona üzüldüm şuan girip araştırdım kutlamışım. Bemim oğluşum sağ olsun 7 aydır 3 saatlik uykuyla 21 saat ayakta durduğum için unutkanlık hat safhada yakında adımı unutacağım :)
Egosuz olduğumdan yaaa :D ama senden 9 yaş büyüğüm resmen o yüzden takılıyorum ama mükemmel anlaştık maşaallah ❤️
tarafından
Evet ben hatırlıyorum kutladınnn :) bende diyorum neye üzüldü bu güzel kalpli insan :) benim her zaman söylediğim bir söz vardır akıl yaşta değil baştadır :) i n şalah böyle devam eder anlaşmamız maşalah Maşalah şeytan kulağına diyin ❤️hiçte teyzelik yaşta değilsin taam mı
tarafından
Maşaallah nazar değmesin inşaallah :)
Kesinlikle yaşta değil başta bencede çok doğru bir söz... İltifatlara çok tenkyulaaaar :D ❤️❤️❤️ gece gece aldım güzel bir doping sağol bebeğim... Minnoşum uyanmadan az uyuyayım az sonra kalkacak garanti :D gözler gideyaahhh, akıl burda ama gitmem lazım yarın buralarda bulayım seni yine :D öpücüüükkk :)
tarafından
Hahahha bende uyuya kalmışım ki :D
0 oy
(746 puan) tarafından
Kutlamakla olmaz hediye al kiz daha göze girersin :D :D :D Bu arada benimki de 29 ekim :D
tarafından
Göze girmek? Öyle bir çabam yok. Kötü posta karşı iyi post açmak istedim hepsi bu!
(7,483 puan) tarafından
Ciko senin dogumgununu tum turkiye kutluyor zaten kiz.:D
0 oy
tarafından
Kız ben yine ne kaçırdım ya 
tarafından
Dengesizin biri admine gıcık admin üye girişiyle iki tarafıda (küfürlü)... Yönetiyorsun siliyorum sayfayı rezil edip felan yazmış anında uyarılarla kapandı. Terbiyesizlik diz boyu canım..
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Bi insanin kalbi guzel olunca sonucuda bu oluyor demekki ❣❣❣. Dusunceli arkadaşım yirim seni gece gece canim kaynadi:D

tarafından
Canımm yaa canımsın canım❤️❤️❤️
Kötülere karşı iyilerde çoğalıp kendimizi göstermeliyiz ki, kendileri gibi kötü bilmesinler herkesi, herşeyi. Göze girmek olarak nitelendirilsede onlar göze sokuyorsa kötülüğü, güzelliklerin çoğalması adına iyiliklerde öyle yapılmalı diye düşündüm ve yaptım iyikide yaptım :)
tarafından
Banada canınız kaynasın kıskanırım yoksam :%
tarafından
Yaaa sana canı kaynamayan bulunur mu bu uygulamada güzelim❤️
Nihanımmm ❤️
(7,483 puan) tarafından
Kiskanma kiz kayniyor sanada canimiz.senide yirik:D
Canim iyiki yaptin durmak yok yola devam diyorum :D
tarafından
İyi hadi yine iyisiniz kıskanmıyorum :D ayh iltifatlarınız için sağol camların hepsi karşılıklı :)
0 oy
(322 puan) tarafından
Benimkideee taaaaaa 21 kasım haberiniz olsun ☺♥️☺
tarafından
Hehehh çok bişey kslmamış ki :)
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Admine özel akrostij yazılır:D bi olaylar olmuş sanırım ve ben kendimle meşgulken kaçırdım:/
tarafından
Yaaa sen baya baya gazeteye akrostiş yazavak kadar kaptın bu işi yavrum hehheh bu seferki baya duygulu olmuş :D
Sorma anlıktı zaten uyarılarla kapandı ama baya terbisesizceydi...
(9,647 puan) tarafından
Kendi adıma şiir kitabı yazicam :D isme özel duruma özel akrostiş şiir kitabı:D akrostiş yazmayı dünyadan öğrenen ben :D
0 oy
tarafından
Bir editör olarak efenim doğum günüm 29 mart ") unutmazsanız kutlasiriz ")
(9,647 puan) tarafından
Kişisel post açarsak kapatmicagina söz verirsen senin kini de en özelinden kutlarız:D
tarafından
Baya yıl varmış :D peykiii not aldık kutlaşırız inşaallah :)
tarafından
Hahahaha fatma senin gül hatırın için yarim saat kapatmam ")) ama bana kalmaz merak etme ceyda var hatice var tuğba var ")) onları  doğum gününüde öğrensen "D
Inşallah canım bakalım ölmezde sağ kalırsak ")
(9,647 puan) tarafından
Editör yalakasi diye adım çıkar he :D torpilli diyip uygulamada linç edilirim :D
tarafından
Ben seni korurum ")) hahahahah da beni kim korusun "D
(9,647 puan) tarafından
Yanci editör diye gorevden men edilirsin:D
tarafından
Hahahah kesin ikimizi bir linç ederler miccirigimiz çıkar burda "))
(9,647 puan) tarafından
Herşeye varım diyosan simdi den sana 29 mart öncesi bu parti hazırliyim:D
tarafından
Varım diyooorrr "D
0 oy
(5,437 puan) tarafından
Ben kaçırdım noldu kizlar
tarafından
Bir tane bir kişi, admin e iki tarafıda...... Küfür yönetiyorsun, seni rezil edip öyle gidicem uygulamayı siliyorum felna yazöış. Haliyle bu terbiyesizlikle engellemişler sanırım oda kızmış ama çok edepsizceydi.. Geldi geçti yolu açık, bizden uzak ola :)
(5,437 puan) tarafından
Terbiyesizlik.. neyse dediğin gibi bizden uzak olsunlarda
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Kız  buldum adminin yaşını 
tarafından
Nerden buldun kıymet :D doğum tarihide var mı?
(2,558 puan) tarafından
Kız Ben bulurum
tarafından
Paylaş bizimlede :D bilgileri ve yöntemini? Heheheh
(2,558 puan) tarafından
Hadi bul bakim aylardan 11 günlerden 31-2 = sen söylemiş ol

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,816 soru

24,049,727 cevap

329,611 kullanıcı

...