0 oy
772 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (895 puan) tarafından
Ara sira cikarz ama zam geldi sanirim.haslama aldi esim pesinede sac kavurma.cocuklar ben falan derken fiyatta yazmiyor menude.cikista pek caktirmadik ama sasirdik.haslama 100 tl sac kavurma 100tl.gerisini demiyrm bile

11 Cevaplar

0 oy
(620 puan) tarafından
Hersey ates pahasi malesef. 
(895 puan) tarafından
Aynn cnm.diyarbakir lahmacuncu yani.desem luks bi restorantta degil
(620 puan) tarafından
Aynen canim aci tecrübe malesef. Ayda yilda bir restorana giderdik onu bile yapamiyoruz
-Reklam-
0 oy
(919 puan) tarafından
Ortalık ateş pahası canım el yakıyor 
(895 puan) tarafından
Aynn cnm.ama su fiyat yazmamalrina sasiryrm.haslama ya bu 100 lira olurmu
(919 puan) tarafından
Bende haşlamaya üzüldüm o para ona verilmez
0 oy
tarafından
Yuh ama çok abartıli ya zam geldi zam geldi diye üzerine 100 150 koyan çok Allah'a nasıl hesap verecekler merak ediyorum
(895 puan) tarafından
Evet cnm.sok olduk ama gorsen tiklim tiklim yer yok.fiyat yazsaydi ona gore alirdik.tmm yemekte esim fiyati asla dusunmez ama bunlar cok abartili.500e yakin para olurmu
tarafından
Aynen kekleme pesindeler fiyat niye yazmiyorlarsa bizde bugün 2 kiymaliya 100 ödedik bı daha dedim yok dışardan kıymalı 1 kilo kiymayla ben hep kıymalı yaptirrim yarısıyla da köfte yaparım dedim
0 oy
tarafından
Normal bence
(895 puan) tarafından
Asla normal degil bence
tarafından
Normal mi hiçte normal değil
0 oy
tarafından
Bizde sabah kahvaltıya gittik açık büfe ve 741 tl tuttu
tarafından
3 kişi gittik valla aşkım Bahçeşehire gittik normal de pazar günleri dışarı da kahvaltı yaparız ama ilk kez bu kadar fazla geldi
(895 puan) tarafından
Ayy cok fazla ins sinirsiz cay icmissindir.caysiz kahvalti dusunemiyrm
tarafından
Sınırsız caymi hahajjajajaha
tarafından
Kıız içmez miyim bir de kalanları paket yaptırıp eve getirdim peynir zeytin falan :D:D
tarafından
Hahahahah iyi yapmışsın kız o kadar para versem bende alırdım
0 oy
tarafından
Valla cnm su zamanda dışarda yemek lüks oldu.. simit ayran zengin yemeği oldu .bizim cnmi dürüm cekiyo ..eşim çekti desen yeter hemen gidelim der..ben lavaş aldiriyorum  birde tavuk döner satiliyo mağaza da ondna evde kendimiz yapıyoruz daha uyguna geliyo valla. 
(895 puan) tarafından
Canim inan o tarz seyleei bende yapiyrm ama inanin eve kapanmaktan insan yuzune hasret kaldik.e cikmiskende yiyelim diyoruz.mazot desen bi depo 790a doldu.hesap etmedigimiz seyler dusundurur oldu.cok sukur bizim biraz var ama olmayan napacak
tarafından
Allah sonumuzu hayır etsin cnm..zor valla..eskiden fakirin ekmeği simit zengin çerezi oldu işte .
0 oy
(7,222 puan) tarafından
Keşke evde yapaydin gülüm cebine para bile kalırdı 
(895 puan) tarafından
Hemde ne kalirdi cnm.alirdim kuzu yerdik.geri parada benim olurdu.ama malesef simdi haslamacinin oldu:))
(7,222 puan) tarafından
Sağlık olsun yarasın şifa olsun
0 oy
(164,072 puan) tarafından
normalki et zaten pahali
tarafından
Sevdoş sen Türkiye de değilsin normal geliyo sana valla burda durumlar hiç ic acıci değil
ee bacim et zaten pahali gittigi yerde mahalle de bi yer degil galiba hani oeta halli bi yerse cok normalki kiymanin kilosu zaten 90 100 civari
tarafından
Burda kuru ekmek almak lüks artık bide dışarda yemek yemek baya baya lüks
tarafından
80 90 a et kalmadı 120 den asagı yok burda
ee normal o zaman o kadar cok tutmasi
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Bugun eşimle dişarda yedik bizde 170 tuttu eşim karişik söyledi bende köfte porsiyon söyledık sanirim biz baya uygun yedik :)) 
0 oy
tarafından
Evet pahalı malesef 
0 oy
(495 puan) tarafından
Eee cok konrmal 7tl corba iciuordun gecen kis bu kis 28tl olmus 7nere 28. Nere dusun artik 1kase corba 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 119 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Rabia.12374 (265 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 810 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lisa1234 (1,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 440 göst.
13 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Lisa1234 (1,531 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 554 göst.

Kategoriler

1,493,353 soru

24,400,123 cevap

350,077 kullanıcı

...