+1 oy
573 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (11,397 puan) tarafından
Ben normalde özel günlere önem veren biriyim doğum günü olsun yıldönümü olsun ama oldum olası şu sevgiller gününü anneler gününü babalar gününü sevip kutlayamiyorum... Belki de küçükken annem gavur icadı onlar dediği içindir... :D eşime de ilk tanıştığımız zamanda demiştim bana sevgililer gününde hediye falan alma bendende bekleme ben kutlamayı sevmiyorum istemiyorum diye.. onunda işine geldi.okeyledi... 

28 Cevaplar

0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bende sevmiyorum bide pozitif çıktı eşim az önce puff heveslerimiz gursagimizda kaldı ya 
-Reklam-
0 oy
(1,096 puan) tarafından
Ben mecbur kutluyorum aynı zamanda evlilik yıldönümümiz çünkü :D
0 oy
(7,305 puan) tarafından
Benim için diğer günlerden gram farkı yok normal sıradan bir gün ve bence gereksiz hatırlamak isteyen sadece sevgililer gününde mi hatırlıcak :/ benim annemde öyle derdi ah canım anam şimdi kutlamıyorum bak :D
0 oy
tarafından
Benimki sevsem sevmesem aynı geçen bir parfüm hediye geldi bana diyo aaa o parfümü ben sana hediye ettim bende artık hiç görmüyorum  sevgililer günü evlilik yıldönümü  doğum günü falan hiç yok takmıyorum artik
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Bende kutlamam sevgililer gününü ama anneler gününü kutlarım 
0 oy
(3,010 puan) tarafından
Bende kutlamiyorum
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Biz kutlarız valla. 11 senelik evliyiz. Doğum günü yıl dönümü ve sevgililer günü.. Bekarların günü olmaz mahrem dir. Asıl sevgili evlenince olunur.. Ben eşime cüzdanı eskimişti deri cüzdan aldım.. Dün gece kartlarını parasını koydum içine bugpn sabah görmüş yüzünde tebessümle öptü sevindi. En çok ihtiyacım olan şeyi almışsın dedi. Alıcam deyip duruyordu almıyordu. Ben aldım.. Hediyeleşmek güzeldir. Biz kızlarımıza da alırız hediye.. Ayrı Bi mutluluk veriyor.. Bakalım bana ne gelecek. 

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,464 göst.
29 Ekim 2021 Diğer kategorisinde &Kuzeyim& (1,861 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 503 göst.
14 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ayse1nur. (43 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 429 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
40 cevap 1,313 göst.