0 oy
484 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Merhabalr benim 2 oglum var biri 3 girecek biride 1 yaşında büyük oglum kardeşine çok karisiyor dövüyor hiç söz dinlemiyor o kadar oyuncak falan aldık hiç oynamıyolar büyük oglum inatçı sinirli büyügü ne hareket yapsa küçügüde ona bakarak yapıypr bir yere gidemiyorum gittigim yerde hiç rahatlık vermiyolar öyle bir davranıyolar ki sanki ilk defa yiyolar içiyolarmış gibi bende öyle olsunlar  istemiyorum ve bunu kendime çok sıkıntı yapıyorum sizinkiler nasıl yada ben mi yanlış yetiştiriyorum ha demeyinde çocukttur ypar öyle diye diye bu hale geldik zaten ne yapsam bilemedim buraya yazdım demek o ki şimdi nasılsa büyüyünce de öyle olacak ve bu yuzden küçükken onları güzel yetiştirmek istiyorum erkek evladı biraz asabi olur dünya çok kötü olmuş evlatlarımı kötü yetiştirmek istemiyorum büyüynce kimseye zarar versin istemiyorum nasıl yapsam iki tane olumca da biraz zor yaşlaro da küçük ama âgaç yaşken egrilir 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yalnız değilsin canım benim kızım bugün babamın yüzüne tükürdü o kadar kötüyüm ki şuan napacagimi bilmiyorum.4 yaşına girecek üç ay sonra eşimle o kadar çok utandikki hep böyle alışverişe gittik annemle kalkmış magazaci kıza hişt kız sakızın varsa bana da verirmisin diyor inan senden kötü durumda olanlarda var
(154 puan) tarafından
Çok kötü bir durum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şimdi tam davranışlarını bilmediğim için genel bir yorum yapicam..kardeşinden öncede mi böyleydi peki..eğer öyleyse bazı davranislsr oturmuştur...küçüğü taklit yeteneği ile öğreniyo çok normal abisini taklit etmesi..kızımda 1 yaşında abisi ne yaparsa onu yapiyo..

Dışarı çıkmadan kural koyun..bunlar yasak şunlar yok gibi .eğer kurallara uyulmazsa eve dönerim..nerede olursa olsun..direk eve dönün..bir ikki olur sonunda kararlı olursanız yapmazlar..çocuktur yapar mantığı bana göre değil...ceza yöntemi uygulayabilirsiniz..mesela çizgi film saati varsa onu yasaklayın. Dışarı çıkılacak da gitmeyin gibi .
0 oy
(163,446 puan) tarafından
bibdestek al pedegogdan
(154 puan) tarafından
Eşimde öyle diodu hayatta izin vermez diyecek saçma sapan konuşma

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 331 göst.
0 oy
4 cevap 326 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
0 oy