0 oy
1,422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Dün çok hasta idim buda sağolsun çamaşırları toplamış ben bunları yatak odası na yerlestireyim diye izin istedi bende olur dedim.komidinde korunma yöntemleri vardı akşam baktım yok ben atmadigimsan eminim almış olamaz diye düşünüyorum ama çok takıldı aklıma soramam da 

19 Cevaplar

+1 oy
(12,031 puan) tarafından
Benimde bezimi alll diyen kızdan herşey beklerim :D
(1,830 puan) tarafından
Bunu diyen 23 yaşında ki kız mı :D
(12,031 puan) tarafından
Öyleymiş :)
(1,830 puan) tarafından
Yohhh am.mmmnaaa :D delirmis olması lazım
tarafından
:D ya sen ahahahhaha gece gece nerden getrdn aklma :D
(12,031 puan) tarafından
Puhahahah :D
-Reklam-
+1 oy
(41 puan) tarafından
Bence önce esinizle konuşun ona sorun sonra kayıp olduğunu yaşadığınız şeyi anlatın eşinizin verdiği cevaba göre hareket edin siz ne kadar iyi olursanız olun anlayışla yaklaşırsaniz yaklaşın o sizi muhakkak babadan kıskanır eşiniz olayı bilirse en azından bir problem olursa eşinizle sorun yaşamazsiniz bu durumlar da zor bacım Allah yardımcın olsun
tarafından
Haklısın eşime soracağım ben zaten hiç sevmiyorum böyle konuları ama kendisi biraz sinir bilmiyor kızın herşeye karışıyor
(41 puan) tarafından
Yapacak birşey yok canım zaten büyükmüş belli mi olur yarın birgün evlenir gider senin babasının kıymetini anlar
0 oy
tarafından
Soracaksın mecbur nasıl öğrencen başka gi
tarafından
Nasıl soracağım en iyisi takip etmek bı daha olursa diye
tarafından
Belki eşin kaldırmıştır kimse görmesin diye
0 oy
tarafından

Kaç yaşındaki balon falan sanmasın. Biz küçükken dedeminkileri balon sanıp sisiriyoduk ;))):D

tarafından
23 yasinda
tarafından
İyice bak o zmn. Almaz o cesaret edemez bence
0 oy
tarafından
Sormalisin bence.
0 oy
tarafından
Kaç yaşında 
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Kız kaç yasinda
0 oy
tarafından
Sor bence canim 
tarafından
Nasıl soracağım ya
tarafından
Yaşı kaç
0 oy
tarafından
Bunlar şimdi heryerde satılıyor neden evdekininalip şüphe çekmek istesin
tarafından
Atmıştır diye düşünüyorum ama insan utanmaz mi
tarafından
Niye babasını mi kiskaniyo senden. Kullanmasın da tek atmış olsun :D
0 oy
(879 puan) tarafından
tamamda sen atmadıysan kuş olup uçacak hali yok. eşine sor kaldırmıştır belki. hiç olmadı sor kıza 
0 oy
(163,285 puan) tarafından
korunma yontemleri ney kiz condommu vatdi
tarafından
Evet kutuda vardı bir tane kutu yok olmus boş diye atmış olabilir mi ki de ona ne dimi görmezden gelinmeli
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Senin üvey kızın biraz garip daha öncesinden okumuştum. Açık açık sor canım 
0 oy
(929 puan) tarafından
Ya o aldı ya kocan sen bilmiyorsan başka açıklaması yok canım malesef 
0 oy
(10,991 puan) tarafından
Kızin büyüktü sanırım sor bence belki atmıştır. Kullanacak olsa sizinkileri almaz herhalde :D
tarafından
Atmıştır da niye açmış orayı anlamadım çünkü bir kere eşim gördü onu çekmeceyi açarken çok sert dille uyardı
(10,991 puan) tarafından
Bunu ona sormadan bilemezsin
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Yaşı büyükmüş canım  

Onu kirmadan sormaya çalış bence belki bı yere kaldırmıştır yada çöpe faln atmıştır 
tarafından
Atmstir büyük ihtimalle de bence dokunmamali idi
(3,599 puan) tarafından
Düşünememiş demekki yada başka bişey sen daha iyi tanıyorsun sonuçta
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Komidinin üzerinde bir paket vardı kıyafetleri yerleştirdiğinde düştü mü acaba göremedim de. Bir yerelde düşmüş olabilir sonuçta..
tarafından
İçinde kız ayrı bir yerde
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Kızından bir yaş küçüğüm çocuğum var bilmiyor olması imkansız eşin kaldırmaydısa takip et zaten kıskanıyormuş iyice ters düşmeyin hatta bir daha al koy odaya girmesini sağla bakalım gene o girdikten sonra kaybolacak mı 
tarafından
Ne yaşının insanı olacak ya geçen bebeğin eline  kalem vermiş bebeğimin yanağı morarmış yedi yaşında oğlum bütün kalemlerini topluyor karsesime birşey olur diye birde ağlıyor babasına ben birşey olacağını ne bileyim diye
(3,146 puan) tarafından
Allahım sana peygamberler sabrı versin vallahi çok zor çok gerçekten çok üzülüyorum senin olduğun duruma yanlış anlama sakın bu şekilde sürekli huzurun bozuluyor ona
tarafından
Annem yanımda kaldı bir süre onun tavirlarini görünce dayanamadı kadın ağlaya ağlaya gitti evine dua ediyor rabbim buna hayırlı bir yuva kurşun diye cok zor ya eleştirenler var beni ana inanjn çok zor hakka girmeyeyim diye çoğu şeye susuyorum sürekli dua ediyorum
(3,146 puan) tarafından
Eleştirenlerin başına gelmemişte ondan eleştiriyor başıma geldiğinden değil ama empati yapmak lazım o kızı da anlıyorum ama haksız yani nerden tutarsan tut elinde kalıyor senin de aranız daha çok bozulmasın kinlenmesin diye alttan aldığın çok belli
tarafından
Teşekkür ederim canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
tarafından
karistirma huyu varsa odaya sokma canim. sormada. itiraf etmez seni suclar hatta

ona baska ithamlarda bulundugunu soyler felan.
tarafından
Evet zaten birşey soylemedigim halde sürekli suçluyor eşim artık farkına vardı oda diyor bu sürekli seni suçluyor diye
0 oy
(15,352 puan) tarafından
Göz göre göre alır mı sonuçta sen olmadığını  anlayacaksin
tarafından
Ya çok hastayım ya ondan cesaret almış olabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 191 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Merve... (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 125 göst.
28 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Anneadayadayi (1,635 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
9 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur_lina (83 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,823 soru

24,021,523 cevap

328,247 kullanıcı

...