+1 oy
787 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından

Kalipsiz kalp nasıl yapılır demiştim sağolun sayenizde çok minnoş oldular :) hepinize benden kalp ❤️

image

20 Cevaplar

0 oy
(4,601 puan) tarafından
Canım çok güzel tarif istiyorum bi de nasıl yaptın kalıp mi aldın 
(3,146 puan) tarafından
Pembe kalp kurabiye yazdım Google nefis yemekte var. Yarım margarin yarım bardak pudra şekeri yarım bardak nişasta 1 yumurta 1 k.tozu 1 vanilya 1 çay k. kırmızı gıda boyası aldığı kadar un. Margarin oda sıcaklığında olsun üstüne un hariç her şeyi dök yoğur en son unu azar azar koyup yoğur kulak memesi kıvamında olsun. 15dk buzdolabında dinlensin sonra merdane ile açıp kalıpla kesip önceden ısınmış 180° fırında 15 20 dk pisiyor
(4,601 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(3,146 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
anaaaa rengi ne guzel olmus. gida boyasi mi kullandin
(3,146 puan) tarafından
Yok normalde gıda boyası koyuluyor ama bu toz seklinde lohusa şerbeti için boya varya şerbet boyası ondan :D
tarafından
cok guzel olmus :)
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Ayy ne güzel olmus bende istiyorum tarif nasıl yaptın hemde o şekli kalipsz
(2,052 puan) tarafından
Kiz Aylin abla ben 3 gün kabak diyeti yaptim 1 2 günde normal diyet günleri 5 günde 69.900 den 67 oldum ,ama cumartesi pazar günleri misafirlikteydim diyet miyet kalmadı yaa aglicam şimdi ,termal takım siparis verdim iyi olurmu sence kullandin mi hic
(2,052 puan) tarafından
Napam artık pazartesiden tekrar baslicaz ınşaallah yarın post açarım tarti günü diye kaçırma
tarafından
Kabak diyeti nasıl oluyor canım kaç gün yapmak gerekiyor
(2,052 puan) tarafından
3 gün yapiliyor ,sabahları ekmeksiz tuzsuz kahvalti yapiyorsun, akşamları da az yağla kabağı nasıl seviyorsan öyle pişirip yiyorsun normalde tuz girmiyordu ama ben çok çok az atıyordum
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Canım istedi ☺️☺️ ben nerden bulayım şimdi gıda boyasını ☺️
(3,146 puan) tarafından
Teşekkürler vallahi bende onun beslenmesi için işte 14 Şubat diye anaokuluna kalpli kurabiye istemişler 4 yaşında bebe ne bilsin 14 Şubat'ı canım :D
(25,178 puan) tarafından
Kız oralet varsa evde suyla aç oralet koy hamuruna aklında olsun rengi aynı oluyo. Mesela portakallı olan turuncu yapıyo çilekli olan kırmızı gibi :D
(3,146 puan) tarafından
Hadi canım ilk kez duydum çok iyi fikirmis vallahi denerim bunu da ben teşekkürler:))
(25,178 puan) tarafından
Bşy değil canım :) kız bide şey var pembe istiyosan kurabiye hamuruna unla birlikte 1 paket çilekli toz puding, sarı istersen muzlu puding siyah istersen kakaolu puding :D
(4,875 puan) tarafından
Ne zekiii karılar var şu platformda ☺️ yarın yaptırayım kızıma en iyisi ☺️ teşekkür ederim canım ❤️♥️❤️
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş kuzu
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
tarafından
Bende dün aldm kız :))kalp nasıl yapmışsın kız böyle çok guzel
(3,146 puan) tarafından
Süt kutusunu kestim kalp çizdim üstüne onu çıkardım hamura koydum plastik bıçakla kenarlarından geçip aldım hamuru elimle de az düzelttim oldu valla arkadaşlar sağolsun :)
tarafından
Ooo çok güzel zeki kadın. Kız bu gıda boyası nerde satiliyo kuzu onu sormustum ben:))☺️☺️
(3,146 puan) tarafından
Gıda boyası marketlerde pasta bölümünde oluyor genelde minik tüp şeklinde ama bendeki gıda boyası değildi hani lohusa şerbeti tozu varya şerbet yaparız suya katip ondan vardı toz onu kattım hamura renk verdi. Aktardan vs öyle de alabilirsin yada yukarda şey demişler pembe istiyorsan çilekli toz puding sarı için muzlu siyah için kakaolu toz puding hamura döküp renkli yapıyorlarmış :)
tarafından
Aaa negzel kız bende yapcm kırmızı istyorm puding çok tatlı yapmaz mı☺️
(3,146 puan) tarafından
Sanmıyorum toz olarak dökünce çok tat vermjyo :)
tarafından
Pekih sağol kizce
0 oy
tarafından
Çok güzel olmuş canım ellerine kollarına sağlık 
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Helal olsun kız yapmışsın ☺️
(3,146 puan) tarafından
Vallahi oldu ama biraz un kokuyor sanki tadında böyle bı yavanlik var un kurabiysj gibi normal şeker yok tarifte pudra şekeri ve nişasta var ondan galiba :)
(3,599 puan) tarafından
Olabilir canım ama görünüşü çok tatlı
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(163,324 puan) tarafından
cok guzel gorunuyo
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım ama tadı biraz yavan un kurabiyesi gibi normal şeker değilde pudra şekeri var diye heralde
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Helal olsun kız yapmışsın ☺️☺️
0 oy
tarafından
Cok guzel olmus ellerine sağlık harika görünüyor cnm ❤️ ❤️ 
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(25,178 puan) tarafından

Kadın isterse herşeyi yapar adlı çalışma :D 

0 oy
(2,397 puan) tarafından
Ama bunlar çok minnoş cok tatlı olmuşlar ellerine sağlık afiyet bal şifa olsun size
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkürler:)
0 oy
tarafından
Dedgim gibimi yaptın çok hoş olmus
(3,146 puan) tarafından
Aynen teşekkürler:))
0 oy
(4,497 puan) tarafından
Bayıldım ya şahane görünüyorlar ellerine sağlık canım çok güzeller enişteye de afiyet olsun şimdiden 
(3,146 puan) tarafından
Valla ben kızımın beslenmesi için yaptım ama o da faydalanır artık :D
0 oy
(41 puan) tarafından
Çok güzel olmuş elinize sağlık canım 
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Yaa çok güzel duruyor çok tatlı 
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(853 puan) tarafından
Şeklini nasil yaptınız cok guzel olmus canim 
(3,146 puan) tarafından
Süt kutusunu kestim üstüne kalp çizdim kalemle sonra kestim makasla hamurun üstüne onu koyup plastik bıçakla kenarlarından geçip aldım hamuru elimle de az düzelttim oldu valla
(853 puan) tarafından
Mis gibi olmuş
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Gercekten çok begendim müthiss
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(53,839 puan) tarafından
Kalbimden vurdun beni ☺️☺️☺️
(3,146 puan) tarafından
Yaaa :) ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
0 oy
5 cevap 292 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
8 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hakan22 (8 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,181 soru

24,054,839 cevap

329,852 kullanıcı

...