0 oy
520 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (800 puan) tarafından
Kızlar 6 yıldır evliyim 2 çocuğum var eşimin ailesiyle birlikte otryoz ve eşimi çok seviyorum nedense 2 haftadr eşime sıcak davranmıyorum eşim pazar günü çalışır gece 11 de gelr her akşam ve keyfi mesai yapar sorsamm bukdr olmz sanane bnm işimden  borcmz var der ama her gece pazar günü kalmazsa bile geçiniriz Yani abileri dahi var ona mı kalmş borç nadir evde kalır o günde kuşlarla uğraşır ve kızım 4 yaşında bu sabah baba bosver ise gitme bugün çok acındırdı Kendini bunlar daha öncede vardı ama nedense sebebsz soğudum nazarmi olduk acaba  

5 Cevaplar

+1 oy
(783 puan) tarafından
Erkeğin ilgisizlik hali ve davranış sorunu  soğutuyor ve bir sure sonra patlak veriyor bu şekilde , eşinle karşılıklı konuşmalarınızı arttirmani ve birbirinize saygi cercevesinde hitap edilmeli ayni sorunu herkes yasiyordur emin ol ama sogumaman icin iletişim ve karsilikli duygu bağı çok önemli biz kadin olarak valla hem anne hem baba oluyoruz eşler calisiyor diye ama onlar da bir sure sonra bu yaptığımızın normal.oldugunu kendilerini geri cekiyor bekar hayati gidi kafasina gore anasina yaptigi muameleyi esine yapiyor ..Valla kimsenin annesi degiliz karsimizdaki saygi bekliyorsa ayni sekilde saygili olmali ne demek sanane ya  cidden erkeklerin hepsi psikolojik destek.almali
(800 puan) tarafından
Eşim babasının yaninda bana köpek bile dyo çok kırar odaya gelince neden böyle dyosun dyo napm ağız alışkanlığı ya
(783 puan) tarafından
O zaman sende ona kendine yapılmasını istemediğin birşeyi bana yapma seni seviyorum diye bana ailenin yaninda bu sekilde davranma hakkı vermiyor ve dinimizde peygamber efendimiz bile eşine ne kadar bas üstünde tutardı. Sen ona aynisini ben sana yapsam.hosuna gidermi de agiz alışkanlığını düzeltsin yil olmus 2022 konusma hitap seklini hala nerde ne konusacagini bilmiyorsa neden evlenmis seninle..ezdirme kendini vallahi bu tip bencill insan zor
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından

Sanki benim başıma seni ayrı eve çıkarmış, eşya, ev borcuna girmişte borcum var diyor :ermm: neyin borcu ki kuzum

(800 puan) tarafından
Evin senedi ama dubleks eltim üste bbn kayanamla of of
0 oy
tarafından
Sogumakta haklısın bence birde sogu bakalım soğuk kak o ise yarar belki eşin düzelir 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Nazar değecek halinizmi var kuzum adamla yan yana zor geliyosunuz sen üzüntüden bu hale gelmişsin yokluğuna alıştığın için farkında değilsin.Seninde ilgiye htiyacın var insan zamanla duygusuzlaşıyo duygu paylaşımı azaldıkça oyüzden soğumuşsundur.
(800 puan) tarafından
Araidm cevabin biri bu
0 oy
tarafından
Borç la abiler i ne alaka canım orayı anlamdım bnmde eşim çok çalışır iki işte ama gelince bna zaman ayırır
(800 puan) tarafından
Ailecek biriz en çok eşim çalışr çabalr abileri kendini yirtmaz birliktyz
(1,784 puan) tarafından
Helal olsun abiye saygılar kuzum herkes öyle olmuyo işte
tarafından
O zaman o kadar ugrams ne boşversn
tarafından
Sagol Zehra Allah razı olsun iyidr esim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,182 göst.
0 oy