0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Yarın kızımın beslenmesinde kalpli kurabiye var hanımlar hamurunu yaptım çok güzel suanlik ama kalp kalıbım yok elimde becerikli degilki bıçakla vs düzgün şekil veremem. Kurabiye hamuruna kalipsiz düzgün biçimde nasıl kalp şekli çıkarabilirim acaba?

8 Cevaplar

+2 oy
tarafından

image

Alüminyum folyodan yaptım sana atmak için canim iş görür bence tuttuğum yere bant yapıştır☺♥️
(3,146 puan) tarafından
Ya ne güzel olmuş çok teşekkür ederim. Ben daha önce bunu kek için denemiştim rezalet olmuştu kek tasmisti hep :)
(53,796 puan) tarafından
Ne guzelde olmus ☺️
tarafından
İnşallah isine yarar canim ☺☺☺♥️♥️♥️
tarafından
Tesekkur ederim çiçeğim⚘☺♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çatalla. Video görmüştüm. Çatalı bı sağdan bı soldan bastırıyor kuyuruguyla al sana galp :)
(3,146 puan) tarafından
Yok artık bı bakayım inşallah olur çatal aklıma bile gelmezdi :)
(53,796 puan) tarafından
Olmaz diyecektim oluyomus☺️
tarafından
Ya ben hiç denemedim ama shortta gördüm kadın baya baya yaptı yani :D
(3,146 puan) tarafından
Vallahi pratik zekaya hayranım :)
0 oy
tarafından
Temiz bir kartona çiz kalbi sona onu kes hamurların üzerine köy kes o şekilde çıkar kalibi
tarafından
İnce olma yapışır ayakkabı kutundami yok kapağı falan
(3,146 puan) tarafından
Vallahi temiz yok hiç olmadı süt kutusunu keseyim ya olmadı şişeye boşaltıp sütün kutusunu alırım. :)
tarafından
He öle yap;)
(3,146 puan) tarafından
Çok teşekkürler ❤️
tarafından
Rica bebeğim
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Çatal olur bıçağın ucuylada kesebilirsin kalp şekli aslında canım
(3,146 puan) tarafından
Çatalla oluyormuş videosuna bakıcam bı. Bıçakla falan rastgele hayatta beceremem yamukk yumukk olur :)
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bı kartona kalp kalıbı cikar . Onu kes onun üstünden geç hamurda
(3,146 puan) tarafından
Kalın kartonum yokta ama bı bakayım neyle cizebilirim diye
(1,297 puan) tarafından
Kağıtta olur. Üstüne koyacaksın zaten..bebe bisküvisi kartonu bile olur. Kitap kapağı gibi bişey de olur.
(3,146 puan) tarafından
Süt kutusunu kullanayım bari çok teşekkür ederim ❤️
(1,297 puan) tarafından
Aynn o da olur. Rica ederim. Yapınca foto at buraya da bakalım nasıl olms ♥️♥️
(3,146 puan) tarafından
Pismek üzere atarım tabi :)
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Bir kartona kalp çiz kes hamuru merdane ile aç kartondan kalbi üstüne koy çöp şiş ile kenarından bastırarak çiziyomuş gibi kes hamuru:D 
tarafından
Taabii meltem kimki :))
(25,177 puan) tarafından
İkom bana ben ona salça olmaya bayılırık:D
Şuan örmüyom meltoş bi taşınma durumumuz var ipim yok ip almaya para harcamıyım dedim:D
tarafından
Ulan ipin olayım ör beni:)
(25,177 puan) tarafından
Gel öreyim meltooşşş:D
tarafından
Ör ör bitmem:)
0 oy
(441 puan) tarafından
Folyo varsa birkaç kat katlayın iki parmak genişliğinde, düzleştirmek için sert bir materyal kullanabilirsiniz, sonra kalp şekli verip kesersiniz. Ama kesebilir halde olması için kenarlarını havasız bırakın sert birşeyle. 
(3,146 puan) tarafından
Bunu daha önce kek için denemiştim folyoyu katlayarak sonuç husraan olmuştu ne yazikki çoğu kişi kartona kalp çiz demiş bı bakayım öyle beceremezsem tekrar folyo denerim :)
(441 puan) tarafından
Kurabiye hamuru kekten daha yumuşaktır, kek yamultur folyoyu  :D kartondan kalıp yapabilirsin aslında benim aklıma folyo geldi. Ama kartona çizip sonra bıçakla keseceksen yine düzgün şekil kesilmez bence :)
(3,146 puan) tarafından
Vallahi becerdim galiba süt kutusunu kesip kalp çizdim hamurun üstüne koyup kenarından plastik bıçakla çıkardım güzel oldu şekilleri bide güzel pişerse çok mutlu Olcam :D
0 oy
tarafından
kalp şart mıydı bacım 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 1,102 göst.
28 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Adaasel1 (196 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,587 soru

24,032,709 cevap

328,772 kullanıcı

...