0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar eşim bunu almış eczaneden baya araştırdım diyor bende size sormak istedim kullanıp faydasını gören varmı sütüm inanılmaz azaldı çünkü günde ,3 litre su icmeme rağmen üzülüyorum çok oda gitmiş eczaneden bunu almış 

9 Cevaplar

0 oy
(770 puan) tarafından
Kıyamam ya ne güzel düşünmüş Allah razı olsun 

Bi bilgim yok canim post işte çıksın 
tarafından
Ya Allah razı olsun düşünüyor malt almış rezene anason almış humananin çayını aldı bir paket içtim ama yinede az heralde kesilicek üzülüyorum 2 aylık bebeğim daha
(770 puan) tarafından
Öncelikle şunu söylemek istiyorum canım göğüsler yumuşadı diye yada sıkınca süt alamıyorsun diye sakın sütun azaldığını düşünme çünkü o mantık çok yanlismış emzirmeyi asla bırakma mama verceksende kaşıkla falan ver biberona alissa bida tutmaz memeyi kaçıncı çocuk
tarafından
İlk çocuk silikon göğüs ucu ile emziriyorum ucum cikmadi malesef o yüzden biberon ayrımı yapamıyor ikiside silikon olduğu için
(770 puan) tarafından
Hastanede bitane şırınga vermişlerdi bana göğüs ucumu içine koyup çekiyordu ucu cikiyordu bebiş öyle almaya baslamisti
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Ne guzel duşunmus insallah faydali olur ben bi bu damlalari denemedim cogu seyi denedim ama 
tarafından
İse yaramadimi . Benimde heralde kesilecek çünkü baya maltlar rezene anasonlar humananin çaylarını içtim yok yinede azaldı bebeğimde daha 2 aylık bari 2 ay daha annesi sütü alsaydı
(1,929 puan) tarafından
Aynen bende onlari denedim mayya tablet rezeneler falan kesilmedi ama azaldi mama takviyesi yaptim onlar oyle olunca damlada bestak alacaktim dedim bosuna para gidiyor ise yaramiyor mamasini alayim  7 aya kadar emzirdim belki daha da emerdi hamile kaldim tekrardan kesmek zorunda kaldim
tarafından
Bende mama takviyesi yapıyorum yeter ki kesilmesin azda olsa alıyor günlük 90 milim kadar işte mamadan önce emziriyorum sonra mama yapıyorum
(1,929 puan) tarafından
Aynen canim bende oyle yaptim birden kesilmez o aldigi kadar yine emiyor onada sukur
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Bunu bilmiyorum ama ben bestlak kullandım faydası oluyor du
tarafından
Bende kullanayım bakalim ise yarayacakmi
0 oy
tarafından
Benimde sütum az ya. Bebegim daha yeni 4 ayi bitirdi. Doktor emzik biberon verirsen memeyi bırakır dedi cok meme reddi yaşıyoruz. O yüzden mamada veremiyorum :(
0 oy
tarafından
Bunu bilmiyorum canm ben bestlak kullandim bi de emzirme danismani dilruba demirezerin sayfasindan anne cayi ve mayya almistim bu kullandigindan fayda goremezsen tavsiye ederim. Bi de stres yapma uykunu da guzelce al 2 saatte bir memelerini aktif calistir olur Allah in izniyle
0 oy
(1,440 puan) tarafından
ben bestlak kullandım guzeldi canim 
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Bundan değilde bestlak kullanmıştım ise yaradi
0 oy
(620 puan) tarafından
Canim bi donem bestlak kullandim ama bu da ayni formda. Bide bulgur helva da süt arttırıyor aklinda olsun
0 oy
(1,829 puan) tarafından
Canım ben de kullandım damla ama bundan değildi bence içerik olarak çok az farklılıklar vardır hepsi aynı işlevi görüyor. Ben çok faydasını gördüm inşallah sende de etkisi olur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 737 göst.
0 oy
6 cevap 337 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Uras (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 428 göst.
0 oy
4 cevap 309 göst.
17 Kasım 2021 Diğer kategorisinde ❣️Ballı peteğim❣️ (253 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,165 soru

24,397,272 cevap

349,829 kullanıcı

...