0 oy
342 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 38 gün önnce doğum yaptım fakat her gün illaki küçük kahverengi veya sarı pıhtı oluyor sorum şu ki 40 gün bitince eşimin yaklaşmasında sorun olur mu bu arada hanefi değilim şafiiyim 

6 Cevaplar

0 oy
(7,034 puan) tarafından
Şafilerde lohosalik 60 gun olmuyormuydu kuzum
(7,034 puan) tarafından
Evet cnm kardesimde safi ike evlendi onun mezhebine gecti 60 gun demisti oda yani bir interneten arastir iyice
(2,770 puan) tarafından
Kardeşinizin eşi şafi diye mezhep değiştirmek zorunda değildi. Yani kendi mezhebine devam edebiliyor. Ama kendi isteği ile degistirdiyse birşey diyemeyiz. Ama eşinin mezhebi neyse o olmak zorunda değil
(7,034 puan) tarafından
Biliyorum cnm kendi istedi şafi olmayi esi teklif eti oda kabul eti
(2,770 puan) tarafından
Hm anladım şafi mezhebi de baya zor
(7,034 puan) tarafından
Evet ya bazen anlatiyor cok guluyoruz :D ayni evin icinde kose kapmaca oynuyorlar abdest bozulmasin diye
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Şafilikte en uzun lohusalık 60 gün Hanefilikte 40 gün eğer akıntın devam ediyorsa özür değil lohusa sayılırsın mezhebine göre bekleyeceksin 
tarafından
Aa 40 sanıyordum
0 oy
tarafından
Canım akıntı devam ediyorsa beklemelisin birde bekle yani enfeksiyon yapar hastalık yapar bari bir kırk gün gecsin
tarafından
Aynn öyle bir de enfeksiyonla uğraşmayalım haklısınkz
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Bende Şafiiyim benm kanamam erken durdu kırkım da temizdim diye yakislanmada sıkıntım olmadı ama 1 hafta daha fazladan bekle sende tam kurumayi daha iyi olur
tarafından
Bnm önceki doğumda 20 günde bitti bu doğumda hala devam ediyor
0 oy
tarafından
Cnm bende şafiyim kuranda ne yazıyorsa odur kırk bitikten sonra eğer kanaman yine yoksa tâbi
tarafından
Anladım teşekkürler
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Hanefli ilə safiiyin nə farkı var Azerbaycanliyim bilmiyorum merak etdim?
tarafından
Hmm anladım peki namaz falan kılıyor musunuz oruç tutuyor musunuz yanlış anlama bn şiaları hep merak etmişimdir :)
(1,437 puan) tarafından
Tabiki canim ben tesetdurluyum namazım orucum hepsi yerinde .biz Allah'ın buyurdu tüm gozrevlerimizi yaparız .
(1,437 puan) tarafından
Bir fark yok ki canim sadece zamanında biz xəlifənin Elinin sunillerse Əbu berkin olmasını istəmişlər bu səbəbə ayrılmışlar
tarafından
Yok biraz tarih videosu izlemiştim ismini hatırlamıyorum ama bir adam vardı şiaların aslını bozmuştu onlara yanlış bilgiler aşılamıştı dinden soğutmuştu falan ondan sordum kusura bakma
(1,437 puan) tarafından
Hayır canım yanlış biz dinine çok ama çok bağlıyız .Peygenberine bağlı imanına bağlıyız

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 119 göst.
27 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,029 soru

24,038,362 cevap

329,034 kullanıcı

...