Eşimin maddi sıkıntıları var ve her tartışmada her laf etmemde bunu bahane ederek üstüme gelme diyor bana aşırı telefon pubg oyunu bağımlısı biyere gitsek kulaklıksız asla gitmez gittiğimiz yerdede oynuyor artık yan odadan yanıma oturmaya gelmiyor ben iki çocuğumla ayrı oturuyorum o başka odada oturuyor sigara içmeyi bahane ediyor hafta sonları o odada uyuyor kötü bişey yapmadığını biliyorum ama bişey diyinc e benim sıkıntılarım var üstüme gelme diyor ama işi olunca yanına çağırıyor beni ben artık karısı gibi değilde yakın arkadaşı gibi hissediyorum evden biyere çıkmıyorum bütün gün evde çocuklarla sanki hizmetçi aşçı gibi artık bana yakınlaşmasında naparsa yapsın diyorum 6 senedir kavgadan tartışmalardan o kadar soğudum ki o ise bana kimse bişey demesin ama çağırdığımdada gelsin diyor bıktım oyun telefon bağımlılığından bu saatten sonra zaten alışkanlığından vazgeçmez ama en azından bana yakın olmasın istiyorum bende ne konuşmak ne yan yana oturmak istiyorum çocuk bişey dese ona bağırıyor hemen hep stresli hep sıkıntılı hali bugün konuşmak istiyorum ama nerden başlamalıyım onuda bilmiyorum
Pugb batağı lanet oyun ya :/
1,493,184 soru
24,397,683 cevap
349,880 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın