0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (46 puan) tarafından
5 aylık bebeğim var dün covit testim pozitif gelmiş emziriyorum ben test yaptırmadan kızımda ateşli bir gün geçirmişti covit miydi bilmiyorum ama ona bulaşırmı emzirmemle acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(28,451 puan) tarafından
İnşallah bulaşmamıştır ihmal etme yinede bi götür çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsın
(46 puan) tarafından
Sağolun evvelki gün geceyle dün sabah çok kötüydüm şükür şimdi birazım düne göre ama vücudumun kemikleri çok kötü ağrıyo
(28,451 puan) tarafından
:( valla ben geçen ay normal üşüttüm perişan olduk inşallah sen çabucak toparlarsın bi evin annesi hasta olmasın ya
(46 puan) tarafından
Dün ağladım sinirimden ağrılarımdan dolayı bebeğime bakamıyorum çok zoruma gitti rabbim bütün annelere yardım etsin
(28,451 puan) tarafından
:( amin Allah bol şifa versin
(46 puan) tarafından
Sağolun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bulaşmama gibi bir imkanı yok. Benim bebeğimde 5 aylık suan covid. 1 gece ateşlendi.acile götürdük hiçbişey yapmadılar. Şurup veriyorum 2 gündür. 
tarafından
İnsallah canım. Bebekler 2 gün ateş oluyormuş zaten genelde sonra geçiyormuş. Bizden daha basit atlatiyolar. Ben sürünüyorum ama cok sükür bebeğim iyi.
(46 puan) tarafından
İki kızım var 4 yaşında olanı iki gün ateşlendi 5 aylık olan 1 gün ateşlendi şükür onlarda bişey yok ama ben iki gün kemiklerimin ağrısından ölüyodum
tarafından
Çok şükür. Onlar iyi olsunda.
(46 puan) tarafından
Aynen inşallah sizde kolay atlatırsınız
tarafından
Amin canım sağol

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 855 göst.
6 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 233 göst.
3 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.

Kategoriler

1,477,340 soru

24,182,010 cevap

336,372 kullanıcı

...